Speltips inför Colorado Avalanche – Boston Bruins 15/11: Målspel

Simon Pålsson Publicerat: 14 November 2018

Det är svårt att inte förvänta sig någonting annat än en hel del mål inför nattens möte mellan Colorado Avalanche och Boston Bruins i NHL.

Annons:

Colorado Avalanche tar sig an Boston Bruins i ett spännande möte i NHL natten till torsdag svensk tid. Det kan bli ett möte som blir väldigt kittlande då offensiven vanligtvis brukar hamna i fokus då.

Märk väl att hemmalaget också har skön plusstatistik på sina gäster, med tre raka vinster mot Boston Bruins i NHL-sammanhang. Inte sällan visar sig sådant spela ganska stor roll i dessa matcher. Det är ingen slump att det ena laget har ett övertag på det andra resultatmässigt.

Efter en svag trend med dåliga resultat har Colorado Avalanche kanske vänt på trenden efter vinsten senast, den första på sju matcher, samtidigt som Boston Bruins ångar på med en väldigt fin målskörd. Detta är faktorer som också talar för en öppen match.

Spel på målmarknaden

Vad gäller avbräck finns det ett par tunga spelare som inte kommer till spel för hemmalaget. Sven Andrighetto, Conor Timmins och JT Compher är alla på skadelistan. Den förstnämnda kan komma att spela matchen.

Det finns dock betydligt värre avbräck hos gästerna där i stort sett samtliga spelare som inte kommer till spel är defensivt inriktade. Det rör sig om fyra backar i form av Brandon Carlo, Kevan Miller, Charlie mcAvoy och Urho Vaakanainen. Samtliga kommer att sitta på läktaren (eller snarare inte följa med på matchen). Därtill ser målvakten Tuukka Rask ut att missa matchen av personliga skäl.

Dessa avbräck gör att Boston Bruins ser svagare ut defensivt. Det kan komma att kosta en hel del och känslan är att det kan ringa till ordentligt. Samtidigt har bortalaget stark offensiv form och lär göra sina röster hörda den vägen.

Över 5,5 mål spelas till 1,87 gånger pengarna hos Ohmbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Ohmbet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 5,5 mål
Odds:  1,87 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ohmbet
Spelstopp:  04:05, torsdag 15/11
TV:   viasatsport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: