23 oktober 2018 detroit red wings speltips nhl carolina hurricanes

Speltips inför Detroit Red Wings – Carolina Hurricanes 23/10: Målspel

Det blir ett målspel inför nattens möte mellan Detroit Red Wings och Carolina Hurricanes i NHL, två relativt formsvaga och målsnåla lag.

Annons:

Det står en drös matcher från NHL på schemat natten till tisdag svensk tid. Vårt omedelbara fokus hamnar på mötet mellan Detroit Red Wings och Carolina Hurricanes, en match som lätt hamnar lite i skymundan den här natten.

Anledningen att vi fastnar för det här mötet är enkel: det finns ett bra spelvärde att gräva fram. Spelbolagen går in med den fasta övertygelsen att det här ska bli ett målkalas, men vi är inte alls lika säkra på den saken.

Detroit Red Wings har vunnit en (!) match på hela säsongen och det var senast mot Florida Panthers. Det lär ge lite välbehövlig energi till ett annars sargat lag. Väl tillbaka på hemmaplan (lagets blott tredje hemmamatch) finns det också all anledning att lita på att laget gör en bättre insats än genomsnittsinsatsen så här långt under säsongen.

Carolina Hurricanes har öppnat bättre, med fyra vinster på åtta matcher. Men efter tre raka förluster är det ett revanschsuget lag som nu tar sig till Detroit. På sistone har målsyttet hackat med fyra gjorda mål på tre matcher. Det oroar något.

Ett underspel hämtas

Detroit Red Wings har ett par tunga spelare borta från den här matchen. Det rör sig om två backar, Danny DeKeyser och Mike Green, men också den svenske forwarden Jacob De La Rose.

Scott Darling, målvakten i Carolina Hurricanes, har en nederkroppsskada som håller honom borta i några veckor. Dessutom är Victor Rask också skadad, den svenske centern.

Känslan är att det här är två lite väl formsvaga lag för att vi ska se en målfest. Det sprutar inte in mål åt något håll. Även fall defensiven varit lite skakig tror vi inte att det här kommer att spåra ur målmässigt.

Under 6,5 mål (ordinarie tid) till 1,65 gånger pengarna hos Betser blir dagens spel.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 6,5 mål (ordinarie tid)
Odds:  1,65 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  01:30, tisdag 23/10
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: