Speltips inför Detroit Red Wings – Winnipeg Jets 27/10: Rakt spel

Simon Pålsson Publicerat: 25 October 2018

Detroit Red Wings har öppnat säsongen på ett väldigt svagt sätt och gäller som klar underdog inför mötet med Winnipeg Jets natten till lördag svensk tid.

Annons:

Det är redan nu fullt fokus på mötet mellan Detroit Red Wings och Winnipeg Jets natten till lördag svensk tid. Ett möte som sticker ut lite på förhand eftersom Detroit Red Wings har inlett säsongen så väldigt dåligt, någonting som gör bortalaget till favoriter. Det är relativt ovanligt i NHL-hockeyn och är som sagt ett tydligt bevis på den svaga start som hemmalaget har haft.

Detroit Red Wings såg svaga ut redan på försäsongen och har haft en tung spelaromsättning inför matchen. Det handlar bland annat om nyckelspelaren Henrik Zetterberg som tvingats lägga ner karriären, ett rejält avbräck för Detroit Red Wings. Det är också en spelare som laget inte på något sätt lyckas ersätta med en fullgod ersättare än.

Om vi ser till NHL-inledningen har laget bara vunnit en match – borta mot Florida Panthers för en knapp vecka sedan – och i övrigt har laget radat upp åtta förluster. Problemet är inte bara lokaliserat till ett område på planen, utan både defensiven och defensiven är i stort behov av renovering så snabbt som möjligt.

Spel på gästerna

Då har inledningen varit betydligt roligare för Winnipeg Jets, som på tio matcher vunnit sex och därmed har bra häng på en slutspelsplats redan nu. Det är mycket kvar att spela och mycket kan hända, men det här känns som ett lag som är att räkna med. Skillnaden är som natt och dag mellan Jets och Red Wings för närvarande.

Att hemmalaget saknar Danny DeKeyser, Mike Green och den svenske forwarden Jacob De La Rose gör inte saker och ting bättre direkt. Inte minst sedan gästerna bara får klara sig utan Nic Petan, ett hanterbart avbräck.

Här tänker vi inte krångla till det. Formen talar helt enkelt för mycket för gästerna.

Winnipeg Jets att vinna (ordinarie tid) spelas till 2,00 gånger insatsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Winnipeg Jets (ordinarie tid)
Odds:  2,00 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  01:30, lördag 27/10
TV:   viasatsport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: