Speltips inför Florida Panthers – New Jersey Devils 27/11: 1X2-spel

Simon Pålsson Publicerat: 26 November 2018

Av allt att döma står vi inför ett jämnt möte i NHL-hockeyn natten till tisdag svensk tid när Florida Panthers och New Jersey Devils gör upp.

Annons:

NHL tar ingen rast och ingen ro utan fortsätter i samma ökande takt hela tiden. Natten till tisdag svensk tid spelas ytterligare en handfull matcher där vårt fokus hamnar på mötet mellan två formsvaga lag i form av Florida Panthers och New Jersey Devils.

Med fem förluster på sina sex senaste matcher är det tydligt att Florida Panthers plötsligt hamnat i en negativ trend efter att ha öppnat säsongen lovande. Det är aningen oroväckande inför fortsättningen. Å andra sidan ska sägas att majoriteten av matcherna, närmare bestämt fyra av förlusterna, kom till på bortaplan. På hemmaplan är laget klart bättre.

New Jersey Devils däremot har haft det tungt sen egentligen början av november månad och hela månaden ut. Med bara tre vinster under hela månaden är det tydligt att laget tappat lite i slagkraft på sistone, men det ska sägas att de inte sällan står upp bra i sina matcher. Det är väldigt mycket stolpe ut just nu. Det här är en mach som brukar bli jämn och vi har fått se uddamålssegrar i fyra raka inbördes möten. Det är värt att notera.

Ett jämnt möte väntar

Det som är lite oroande för hemmalaget är att målvakten Roberto Luonga är lite osäker till spel. Jamie McGinn, Vincent Trocheck och Derek MacKenzie är däremot absolut inte med i matchen utan står alla tre uppsatta på den officiella skadelistan för Florida Panthers.

Hos gästerna är Steven Santini skadad och kommer inte till spel på grund av en käkskada. Joey Anderson däremot har förhoppningar om att kunna spela men kan lämnas hemma då det är bortamatch. Forwarden ska dock vara tillbaka snart.

I våra ögon är det här två väldigt jämna lag och just nu när båda är högst formsvaga känns det dumt att investera förtroende i att något av lagen ska vinna.

X (oavgjort) spelas till 4,15 gånger såsen hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  4,15 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  01:00, tisdag 27/11
TV:   viasatxtra logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: