6 oktober 2018 LA Kings San Jose Sharks speltips NHL

Speltips inför LA Kings – San José Sharks 6/10: Intensivt möte i NHL

Det är läge att studsa tillbaka efter förlusten i premiären mot Anaheim Ducks för San José Sharks, som nu möter LA Kings i NHL.

Annons:

Det tar minsann inte många dagar från att NHL har börjat till att det känns som en självklarhet med matcher varje natt och vareviga helg. För den som älskar ishockey går det inte att klaga på den här tiden på året, då Hockeyallsvenskan, SHL och NHL alla befinner sig i uppstarten av sina säsonger och allt känns så härligt optimistiskt.

På tal om optimistiskt. Ska vi prata lite om San José Sharks?

Klubben har storsatsat inför den här säsongen och plockat in en rad heta namn, där Erik Karlsson är det allra mest intressanta namnet på förhand. Det är med honom som laget ska addera ytterligare lite spets till ett redan starkt lag och förhoppningen är att offensiven nu ska bli så där härligt ostoppbar som krävs för att gå hela vägen i Stanley Cup.

Men bevisligen finns det lite att jobba på. premiären hemma mot Anaheim Ducks slutade med 5-2-förlust och hemmalaget hade stora problem med ett rörligt motståndarlag. Därmed åker laget nu till Los Angeles med förhoppningar om säsongens första seger.

Ett spel på målmarknaden

Det är än s vårare att veta var vi har LA Kings inför den här säsongen, inte minst med tanke på att laget ännu inte spelat någon match. Å andra sidan kan vi med en snabb blick på deras lag konstatera att det finns en galen tyngd i offensiven, kryddat med ett par spännande svenska spelare som Oscar Fantenberg och Adrian Kempe.

Men på det hela taget känns LA Kings den här säsongen som ett offensivt inriktat lag och med tanke på att det nu är San José Sharks som väntar i hemmapremiären räknar vi med lite av en målfest. Det här är två lag med sina absoluta styrkor i offensiven och i ett tidigt skede av säsongen är det också offensiven som hamnar i fokus.

Målspelet är därför givet.

Över 5 mål (ordinarie tid, asian handicap) spelas till 1,74 gånger krämen hos Ohmbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Ohmbet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 5 mål (ordinarie tid) asian handicap
Odds:  1,74 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ohmbet
Spelstopp:  04:30, lördag 6 oktober
TV:    
Stream:    

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: