18 april 2019 predators stars dallas nashville speltips nhl

Speltips inför Nashville Predators – Minnesota Wild 16/10: Rakt spel

Det blir fullt fokus på favoriten inför matchen mellan Nashville Predators och Minnesota Wild i nattens NHL. Ett bra speltips för den som håller det enkelt.

Annons:

NHL fortsätter natten till tisdag svensk tid och den sena matchen från nattens action spelas i Nashville mellan Predators och gästande Minnesota Wild. En match som känns lite småkittlande redan på förhand.

På ena sidan hittar vi ett av ligans mest formstarka lag, Nashville Predators, som har fyra vinster på sina fem inledande matcher. De mer skeptiska tvivlarna kan hävda att laget har spelat mot ganska svaga motståndare, men samtidigt är fyra vinster på fem försök en siffra som talar för sig själv. Medvinden är påtaglig!

Minnesota Wild har tre förluster på fyra försök och ska nu vända ut på turné efter tre matcher på hemmapaln. Inte blir det enklare av att nu behöva köra bortamatcher va? Dessutom har laget inte vunnit i Nashville sedan 2016, med tre misslyckade försök i rad.

Rakt spel i fokus

En stor anledning till att Nashville Predators har kunnat inleda säsongen så starkt är att laget från förra säsongen i stora delar är intakt, samtidigt som truppen inte präglats av några tunga skador eller andra avbräck. Just nu är det bara Austin Watson som är otillgänglig, då på grund av en avstängning. En klar fördel för laget, såklart.

Joel Eriksson Ek missar matchen för gästerna, ett lag som i övrigt faktiskt inte heller har några avbräck. Det är med andra ord två i stort sett fullfjärdade lag som gör upp.

Här tror vi på hemmalaget, som inte bara har en bättre form och en positiv trend spel- och resultatmässigt, utan som också trivs på hemmaplan.

Det raka spelet synas till 1,96 gånger krämen hos Ohmbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Ohmbet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Nashville Predators vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,96 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ohmbet
Spelstopp:  02:00, tisdag 16/10
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: