Speltips inför New Jersey Devils – Edmonton Oilers 6/10: Match i Göteborg

Simon Pålsson Publicerat: 6 October 2018

Det är dags för NHL-match på svensk mark när New Jersey Devils tar sig an Edmonton Oilers i Scandinavium i Göteborg. Tungt värre.

Annons:

Det är äntligen dags för lite topphockey på svensk mark när NHL Global Series tar sig till Sverige, västkusten, Göteborg och Scandinavium. Det är inte heller vilken match som helst, utan mötet mellan New Jersey Devils och Edmonton Oilers. Här snackar vi två lag som behöver steppa upp den här säsongen.

Allra värst är det såklart för Edmonton Oilers, som hade stora problem förra säsongen och som trots att de har en av hela världens bästa spelare i Connor McDavid helt enkelt inte får det att stämma. Men med sköna trejds under sommaren och en försäsong som ser väldigt lovande ut ska det bli spännande att se laget nu.

Märk väl att det här blir årets första tävlingsmatch för båda lagen, varpå det inte är helt enkelt att veta var de står i nuläget. Det återstår helt enkelt att se, men sett till försäsongen och matcherna som spelats under den ser formen ut att vara klart bättre hos Edmonton Oilers.

En stor rink öppnar upp matchen

Som bekant används en betydligt större rink när ishockeymatcher spelas på europeisk mark och vanligtvis brukar det vara lite problem för amerikanska, kanadensiska och utomeuropeiska spelare generellt. Detta då det i NHL spelas på mindre rinkar, med ett mer intensivt och kampfyllt spel som följd.

På Scandinavium räknar vi därför med en mer öppen historia än i vanliga fall och det försvårar allra främst för det försvarande laget. Målen borde ligga nära till hands.

Märk väl att båda lagen nog gärna bjuder på en show också – det är trots allt därför de överhuvudtaget spelar den här matchen på svensk mark istället.

Över 5,5 mål spelas till 1,71 gånger pengarna. Förra året gick båda Global Series-matcherna i Stockholm över och det känns som det klokaste spelet hos Ohmbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Ohmbet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 5,5 mål
Odds:  1,71 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ohmbet
Spelstopp:  19:00, lördag 6/10
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: