12 mars 2019 edmonton oilers new york rangers speltips nhl stanley cup

Speltips inför New York Rangers – Vegas Golden Knights 16/12: Tidigt NHL-möte

Det finns strukturella problem med defensiven hos både New York Rangers och Vegas Golden Knights just nu, två lag som öppnat NHL sämre än väntat.

Annons:

Som bekant är det inte världens enklaste sak att följa och hålla koll på NHL-hockeyn mitt i veckorna, åtminstone inte för den som ämnar kombinera det hela med ett vanligt vardagsliv. Det handlar helt enkelt om att vända på dygnet lite för mycket för att kunna hänga med i svängarna.

Men tack och lov för helgerna. Då spelas det dels en hel del matcher på amerikansk dagtid, någonting som ger oss här i Sverige chansen att följa matchen på rimlig tid. Det är också betydligt enklare att stanna uppe lite längre. Det tackar vi för.

Nu läggs fokus på det tidiga kvällsmötet på söndagen mellan New York Rangers och Vegas Golden Knights, två lag som på olika sätt varit besvikelser den här säsongen. Gästerna har å andra sidan hittat tillbaka lite mer till sitt offensiva spel, men båda lagen har stora problem i defensiven. Det släpps in för många puckar helt enkelt.

Två lag som läcker

New York Rangers har inte bara risig form och stora problem att hitta bra resultat i NHL den här säsongen, det finns också ett par tunga skador. Nu ser det aningen bättre ut på skadelistan, men Kevin Shattenkirk, Adam McQuaid och Cody McLeod är fortfarande inte tillgängliga.

Max Pacioretty är tveksam till spel för gästerna, men Erik Haula är definitivt inte med. Det är avbräck som utan tvekan går att hantera och som rimligen ger bortalaget bra möjligheter att hota här.

Det är inte vidare svårt att såra New York Rangers nu och det litar vi på att även Vegas Golden Knights lyckas med. Ett överspel lockar därmed från det här tidiga NHL-mötet.

Över 5,5 mål spelas till 1,79 gånger krämen hos Ohmbet.

Annons:
  Rygga spelet hos Ohmbet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 5,5 mål
Odds:  1,79 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ohmbet
Spelstopp:  18:30, söndag 16/12
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: