22 november 2018 anaheim ducks vancouver canucks speltips nhl

Speltips inför San José Sharks – Anaheim Ducks 4/10: Äntligen NHL

Det är äntligen dags för NHL igen och vårt fokus hamnar såklart på det stjärnspäckade svenskmötet mellan San José Sharks och Anaheim Ducks.

Annons:

Efter en lång sommardvala är det åter dags för NHL och det rivstartar såklart med ett intensivt schema direkt. Oktober månad är här och som vanligt betyder det att NHL är tillbaka, någonting som gör det svårt att planera nätterna hädanefter.

Hur som helst fokuserar vi på mötet mellan San José Sharks och Anaheim Ducks från den allra första omgången, en match som spelas natten till torsdag svensk tid. Med flera svenskar på isen blir matchen såklart lite extra intressant och i förhandssnacket nämns egentligen båda lagen som potentiella guldlag framåt juni månad.

Förra säsongen tog sig både hela vägen till slutspel och där kunde San José Sharks enkelt slå ut Anaheim Ducks på vägen fram, innan Vegas Golden Knights blev för svåra. Förlorarna i Stanley Cup-finalen var helt enkelt för tunga, men på det hela taget gjorde San José Sharks en bra säsong som bådar gott inför framtiden.

Bromspedalen är utslängd

Hampus Lindholm, Marcus Pettersson, Jakob Silfverberg, Rickard Rakell, Pontus Åberg och Isac Lundeström gör Anaheim Ducks till ett av de mest svensktäta lagen i hela ligan. Det gör såklart att många håller ett extra öga på laget under den här säsongen. Kanske är det också läge att hålla en extra tumme? På det hela taget känns det återigen som att lagets styrka ligger i offensiven, med en väldigt stark första- och andrakedja.

För San José Sharks del ska det bli intressant att se om Erik Karlsson kan bli precis så viktig som han varit i Ottawa Senators. Om han når samma höga nivå kan han vara skillnaden på en väldigt lyckad säsong och lite mer av en mellanmjölk. Räkna med att han hamnar i fokus direkt.

Under försäsongen har båda lagen roterat friskt och det går inte riktigt att dra växlar av resultaten, men det är snarare offensiven än defensiven som imponerar så här långt. Känslan är att det också är så lagen tänker inleda säsongen. Hellre göra många mål än släppa in få, helt enkelt.

Över 5,5 mål spelas till 2,05 gånger krämen hos William Hill.

Annons:
  Rygga spelet hos William Hill – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 5,5 mål
Odds:  2,05 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill
Spelstopp:  04:30, torsdag 4/10
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: