Speltips inför San José Sharks – Buffalo Sabres 19/10: Rakt spel

Simon Pålsson Publicerat: 18 October 2018

Det blir ett rakt som spel som hämtas inför mötet mellan San José Sharks och Buffalo Sabres i NHL natten till fredag svensk tid. Passa på!

Annons:

NHL är tillbaka och vi vilar minsann inte på hanen. Här är det rakt ut i hetluften igen som gäller när San José Sharks äntligen vänder hem igen. Nu väntar hemmamatch mot Buffalo Sabres, med svenskhoppet Rasmus Dahlin i laget. Kan han åter göra mål, månne?

Enligt spelbolagen bör vi se hemmalaget som klara favoriter här och det går att förstå varför. Det är helt enkelt ett spelare för spelare klart bättre lag och sådant brukar märkas. Nu kommer laget hem igen efter fem raka bortamatcher, på vilka det blivit tre förluster och två vinster, så räkna med ett taggat gäng.

Buffalo Sabres har varit lite av en position överraskning under säsongsinledningen med tre vinser och tre förluster. Vad som oroar är dock ojämnheten och när det väl blivit förlust har det ofta blivit så med väldigt många mål. Det är på många sätt oroande inför fortsättningen.

Ett rakt spel hämtas

Logan Couture, Tomas Hertl och Kevin Labanc är lite osäkra tll spel. Men det mesta pekar på att samtliga tre spelare kommer att komma till spel trots allt. Dessutom är Joe Thornton osäker till spel, men väntas också komma till spel då det äntligen är hemmamatch igen.

Patrik Berglund är osäker till spel för bortalaget, som dessutom har två andra centrar skadade. Riktigt, riktigt tungt för lagets offensiv och det har märkts så här långt. Sott Wilson och Sean Malone är garanterat borta från den här matchen.

Här tycker vi att skadorna är bara ytterligare en sak som talar för en relativt bekväm hemmavinst. Det går liksom inte att blunda för.

San José Sharks vinner (ordinarie tid) spelas till 1,80 gånger såsen hos Expekt.

Annons:
  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  San José Sharks vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Expekt
Spelstopp:  04:35, fredag 19/10
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: