Speltips inför St Louis Blues – San José Sharks 10/11: Målspel i NHL

Simon Pålsson Publicerat: 8 November 2018

Det är fullt fokus på mål, mål och åter mål inför nattens NHL-möte mellan St Louis Blues och San José Sharks, ett lag som gärna går för vinsten här.

Annons:

Det är åter NHL och natten till lördag är såklart inget undantag. För den som älskar betting på den nordamerikanska ishockeyn är det goda tider nu, med matcher varje natt och dessutom många underhållande tillställningar om du väl slår dig ner i tv-soffan.

Två av flera lag som känns spännande den här säsongen är St Louis Bues och San José Sharks då båda lagen har en sån otrolig höjd i sina bästa stunder. Det märks inte minst på målskyttet där båda lagen snittar långt, långt över tre mål per match. Det är på alla sätt imponerande.

Hemmalaget har dessutom god form efter en lite sämre trend i oktober och kommer av allt att döma att fortsätta med ett högt tempo på hemmaplan, som i sina fem raka hemmamatcher tidigare. Gästerna däremot har tre förluster på sina fem senaste och har stora problem med antalet insläppta, men har sedan Erik Karlsson intåg blivit ännu vassare framåt.

Spel på målmarknaden

Det finns ett par osäkra kort som vi behöver ta i beaktande hos hemmalaget. Det är nämligen så att Jay Bouwmeester, Brayden Scheen och ikita sosnikov är uppsatta som osäkra till matchen. Vad vi vet är att målvakten Luke Opilka, Erik Foley och Robert Bortuzzo inte kommer att spela.

Det är betydligt bättre förutsättningar för gästerna, som bara kan komma att sakna Tomas Hertl, men ändå har goda förhoppningar om att centern ska spela. En klar fördel såklart att kunna sätta starkast möjliga lag på banan.

Det gör också att vi räknar med att tempot drivs upp av båda lagen då vi har ett gästande lag som trivs bäst av att hela tiden gå för vinsten. Det talar för många mål.

Över 5,5 mål spelas till 1,75 gånger insatsen hos Bwin.

Annons:
  Rygga spelet hos Bwin – Få upp till 250 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 5,5 mål
Odds:  1,75  (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin
Spelstopp:  02:00, lördag 10/11
TV:   viasatsport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: