Speltips inför Tampa Bay Lightning – New York Islanders 9/11: Målspel

Simon Pålsson Publicerat: 6 November 2018

Det är fullt fokus på lagens målmöjligheter inför mötet mellan Tampa Bay Lightning och New York Islanders natten till fredag i NHL.

Annons:

Det är åter natt. Det är åter NHL. Den här tiden på året är ganska repetativ för den som älskar ishockey och har tid på sig att vända om på dygnet.

Tampa Bay Lightning spelar hur som helst hemma mot New York Islanders i ett möte där hemmalaget seglat upp som solklara favoriter, men där båda lagen förtjänar respekt för sin fina form. Den går inte att blunda för i det här läget.

Hemmalaget har fyra vinster på sina fem senaste matcher och går som tåget vad gäller den egna målskörden. det släpps i för sig in en hel del mål och inte sällan får gästerna noteras för flera mål i matcherna, men det brukar lösa sig ändå till slut. I tabellen hittar vi också Tampa Bay Lightning i topp av hela ligan.

New York Islanders har dock smugit med och har med en match mindre spelad bara fem poäng upp till Tampa Bay Lightning. Med ett snitt på mer än tre mål per match fungerar offensiven väl och i sex raka matcher har laget nu gjort minst tre mål. Det finns liksom få lag som orkar stå emot detta New York Islanders.

Spel på målmarknaden

Victor Hedman är som bekant fortfarande skadad och kommer inte till spel på minst ytterligare en vecka. Det är trist för oss svenskar som tänker följa matchen, men det är tråkigt för både laget och honom själv främst. Det är också så att Ondrej Palat är skadad här, varpå Tampa Bay Lightning fortsatt saknar två bra spelare.

Med det sagt är skadeläget värre hos gästerna, där Linus Söderström inte kommer att stå mellan stolparna nu heller. Axelskadan har gäckat honom hela hösten och är ännu inte läkt. John Stevens och Matt Lorito är osäkra till spel, medan Matt Martin kanske åker med till Tampa. Det återstår att se.

Hur som helst är det ett bortalag med en hel del offensiv kraft kvar att ta av och med tanke på att formen som sagt är relativt god tycker vi nog att spelbolagen överskattar hemmalaget lite. Här kan det rassla till åt båda håll.

New York Islanders över 2,5 mål till 1,97 gånger pengarna är ett spel med överraskande högt värde.

Annons:
  Rygga spelet hos Ohmbet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  New York Islanders över 2,5 mål
Odds:  1,97 (Jämför alla odds)
Bolag:  Ohmbet
Spelstopp:  01:30, fredag 9/11
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: