Speltips inför Toronto Maple Leafs – Florida Panthers 21/12: Motreaktion

Simon Pålsson Publicerat: 20 December 2018

Det är ingen dum idé med ett målspel inför det heta mötet mellan Toronto Maple Leafs och Florida Panthers natten till fredag så kallad svensk tid.

Annons:

NHL snålar inte på krutet nästan till fredag svensk tid då det dukas upp ett tiotal matcher på schemat. Det gör det svårt att välja bland alla godbitar, men en match som är värd att fokusera på är mötet mellan Toronto Maple Leafs och Florida Panthers.

Det här är två lag som spelade mot varandra så sent som för ett par dagar sedan i Florida och då slutade mötet 4-3 till hemmalaget i den matchen. Det var en svängig historia med två offensivt skickliga lag som båda haft problem att hitta en jämnhet på senare tid. Målformen sitter egentligen i för båda läger, men frågan är om det inte väntar någon form av motreaktion här?

Det brukar vara vad som händer när två lag möter varandra inom loppet av bara ett par dagar och nu finns det också en resa som kan sitta lite i benen att ta i beaktande.

Spel på målmarknaden

Det som talar för hemmalaget här är att laget inte har några skador att rapportera om. Inte heller finns det några spelare som av andra anledningar kommer att missa det här mötet. Att kunna ta sig an en match, dessutom på hemmaplan, med bästa möjliga trupp är såklart en stor fördel.

Då är skadeläget klart värre för gästerna som under en längre period har haft Derek MacKenzie, Vincent Trocheck och Jamie McGinn på sin skadelista. Det är tre offensivt starka spelare och även fall Panthers har fortsatt prestera offensivt är det klart att det tar udden av deras spets något. Än värre är att Nick Bjugstad också är osäker till spel nu. Det vore inte bra.

För bara en vecka sedan slutade mötet i Florida med 4-3-vinst för hemmalaget, men nu tror vi att Toronto Maple Leafs vill ta revansch. Det kan också vänta en motreaktion efter den mycket svängiga matchen senast.

Under 7 mål (asian handicap) spelas till 1,79 gånger såsen hos Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Under 7 mål (asian handicap)
Odds:  1,79 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway
Spelstopp:  01:00, fredag 21/12
TV:   viasatsport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: