3 maj2 019 colorado avalanceh speltips san josé sharks nhl

Speltips inför Vancouver Canucks – Colorado Avalanche 3/11: Överspel i NHL

Målmarknaden är helt given inför mötet mellan Vancouver Canucks och Colorado Avalanche natten till lördag svensk tid. Det är NHL som gäller.

Annons:

Natten till lördag svensk tid står det totalt två matcher i NHL på schemat och trenden med icke sysslolösa nätter på andra sidan Atlanten fortsätter med andra ord. Vad gäller speltips tycker vi oss ha hittat fint värde inför det sena mötet mellan Vancouver Canucks och Colorado Avalanche. Matchen har nedsläpp 03:00 och passar perfekt som efterfest om du ska ut och jazza på fredagskvällen.

Det här är också två lag som öppnat säsongen ganska lovande. Efter 14 spelade omgångar har Vancouver Canucks letat sig upp till en total sjundeplats i hela tabellen och har häng på en bra slutspelsplats, såklart. Det vore en ordentlig framgång för ett lag som halkat lite på sistone. En stor del av förklaringen ligger i målskyttet, som legat på ett snitt på närmare tre mål per match hittills.

Colorado Avalanche har öppnat ännu bättre och kan faktiskt gå upp i serieledningen i hela ligan vid vinst i nattens möte. Här är snittet snarare 3,5 gjorda mål per match, någonting som gjort laget väldigt svårstoppade under hela säsongsinledningen.

Spel på målmarknaden

Det kryllar fortsatt av skador hos hemmalaget, som har bland annat Anders Nilsson och Alexander Edler på sin skadelista. I övrigt kommer inte heller jay Beagle, Thatcher Demko, Sven Baertschi, Brandon Sutter och Christopher Tanev till spel. Troy Stecher hör också till spelarna som är osäkra. Här kan vi verkligen prata om en hel del drös med avbräck.

Å andra sidan har inte Colorado Avalanche heller full matchtrupp att tillgå, en klar nackdel. Conor Timmins, Tyson Jost, Sven Andrighetto och JT Compher står just nu på skadelistan.

Vår känsla är snarare att avbräcken påverkar lagens defensiva styrka än deras offensiva handlingskraft. Det här kommer fortsatt att bli en öppen historia.

Över 5,5 mål spelas till 1,96 gånger pengarna hos Bethard.

Annons:
  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 5,5 mål
Odds:  1,96 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard
Spelstopp:  03:00, lördag 3/11
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: