9 april 2019 frölunda luleå speltips shl

Speltips inför Växjö Lakers – Luleå HF 15/11: Bra skrällvärde

Det går inte att blunda för det fina skrällvärde som finns inför torsdagens heta möte mellan Växjö Lakers och serieledande Luleå HF. Kan gästerna få revansch?

Annons:

Det är torsdag och precis som vanligt är det då dags för en full omgång i härliga SHL. Nu är det visserligen en hel del landslagsfotboll i UEFA Nations League som stjäl en del fokus, men här tycker vi ändå oss ha hittat ett väldigt bra värde.

Det möte vi fokuserar på är mellan fjolårsmästarna Växjö Lakers och det som just nu ser ut att vara en potentiell arvvinge i form av serieledande Luleå HF, som har 33 inspelade poäng på 17 omgångar så här långt under hösten.

Samtidigt har Växjö Lakers sladdat betänkligt i tabellen och även fall SHL-tabellen i fråga är väldigt jämn är det ändå anmärkningsvärt att se laget på sjundeplatsen. Det som är mer oroväckande är ändå målskörden. 33 gjorda mål på 16 omgångar är strax över två gjorda mål per match. Det är väldigt lågt för ett lag som förra året körde av allt motstånd i såväl grundserie som slutspel. Då ska sägas att fem vinster på de sju senaste rättat till en tidigare ännu skevare tabellplacering.

Skrällvärde på gästerna

Det ter sig aningen märkligt att spelbolagen så tydligt annonserat hemmalaget som favoriter inför den här matchen när det här i själva verket är en öppen historia i våra ögon. Formmässigt skiljer det inte jättemycket och visst är hemmaplanen en fördel för Växjö Lakers, men så starka som Luleå HF sett ut under hösten går det inte att räkna in enkla vinster mot laget.

45 gjorda mål och bara 34 insläppta imponerar i sig, men att laget dessutom har åtta vinster på sina nio senaste vittnar om att de inte heller slagit av på takten. Det intressanta är att den senaste förlusten – den enda från den 12 oktober och framåt – kom just borta mot Växjö Lakers. Med andra ord har laget en efterlängtad och stark möjlighet till revansch här. Kommer norrlänningarna inte passa på att ta den nu?

Det blir nästan alltid jämna matcher mellan dessa båda lag och den här gången tror vi att gästerna kan dra längsta strået. Att vi får hela 2,70 gånger pengarna på draw no bet är helt enkelt för bra för att inte nappa på. Det spelas hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Luleå HF draw no bet
Odds:  2,70 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  19:00, torsdag 15/11
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: