Speltips inför Vegas Golden Knights – Anaheim Ducks 15/11: 1X2-spel

Simon Pålsson Publicerat: 14 November 2018

Vegas Golden Knights är säsongens stora besvikelse i NHL och nu är vi rädda att laget återigen misslyckas med att vinna, denna gång hemma mot Anaheim Ducks.

Annons:

Då kör vi åter fokus på NHL natten till torsdag svensk tid och mötet mellan Vegas Golden Knights och Anaheim Ducks sticker naturligtvis ute lite extra från den här dagen.

Det här är två lag om inför säsongen kändes som två blivande topplag och som hade bra häng på att kunna utmana om en topplacering både i grundserien och senare i Stanley Cup-slutspelet. Men riktigt så bra har det inte gått och båda lagen har slagit av på takten.

Om vi ser till tabellen hittar vi Anaheim Ducks på 21:e plats och det är ingenting annat än en besvikelse. Å andra sidan är tabellen som vanligt snuskigt jämn och ett par vinster kan göra att laget studsar långt in på slutspelsplatserna igen.

Vegas Golden Knights däremot ligger näst sist i tabellen och även fall det inte heller här är några milslånga avstånd är säsongen en klar besvikelse i förhållande till förra säsongens debutsäsong som slutade med en finalplats.

Inget lag förmår sig vinna

Anaheim Ducks tar sig till Nevada med ett gäng skador att förhålla sig till. Cam Fowler, Patrick Eaves, Max Comtois, Carter Rowney, Korbinian Holzer och Corey Perry befinner sig samtliga på skadelistan.

Hos hemmalaget är ett par tunga pjäser också indisponibla av olika anledningar. I den här matchen kommer vi inte att få se Nate Schmidt, Erik Haula eller Paul Stastny.

Formen är i båda läger helt klart under isen och det finns i nuläget ingenting som tyder på att något av lagen är på väg att starta en imponerande trend med förlustfria matcher.

Här tror vi att båda lagen är oförmögna att ta tag i taktpinnen på allvar.

X (oavgjort) spelas till 4,20 gånger pengarna hos Expekt.

Annons:
  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  4,20 (Jämför alla odds)
Bolag:  Expekt
Spelstopp:  04:30, torsdag 15/11
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: