Speltips inför Vegas Golden Knights – Philadelphia Flyers 5/10: 1X2-spel

Simon Pålsson Publicerat: 4 October 2018

Vegas Golden Knights är klara favoriter inför premiären i NHL mot det något osexiga laget Philadelphia Flyers. Här blir det ett 1×2-spel.

Annons:

Det är nästan oebgripligt när man tänker tillbaka på förra säsongen, att Vegas Golden Knights sin allra första säsong i NHL gick hela vägen till final i Stanley Cup och där mycket väl kunde ha gått hela vägen mot Washington Capitals.

Det är en på många sätt svindlande prestation av ett lag som skrapade ihop sin spelartrupp på några veckor och där spelarna egentligen inte kände varandra närmare. Med ytterligare månader och en hel försäsong tillsammans bör väl det här laget kunna bli minst lika bra 2018/2019?

Om vi studerar spelartruppen är det hur som helst ett spännande lag som tar sig an den här säsongen, med svenska inslag som Oscar Lindberg och William Karlsson. Vi räknar iskallt med att båda spelarna blir utropstecken den här säsongen också med sin höga fart.

Hemmalaget är starkare här

I den första omgången väntar ett svårbedömt Philadelphia Flyers, som under de senaste säsongerna pendlat mellan slutspelslag och rent bottenlag. Det går inte att hitta en jämn och hög nivå för lagen, som dock alltid är ett lag som kan sprattla till med bra insatser mot egentligen alla i NHL. Det gör laget svårbedömda.

Som svensk är det såklart kul med spelare som Oskar Lindblom och Robert Hägg, men är det inte på det stora hela ganska osexigt lag som Philadelphia Flyers har den här säsongen? Det andas inte succé. Åtminstone inte på förhand.

På försäsongen har laget blandat högt med lågt, precis som egentligen alla lag. Det lag som imponerat kanske allra mest är Vegas Golden Knights, som vunnit sex av sina sju matcher och som sprutar in mål framåt. Som vanligt.

Vi tror att den formen är intakt nu.

Vegas Golden Knights vinner (ordinarie tid) spelas till 2,30 gånger insatsen hos Expekt.

Annons:
  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kronor!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Vegas Golden Knights vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,30 (Jämför alla odds)
Bolag:  Expekt
Spelstopp:  04:00, fredag 5/10
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: