24 april 2019 washington capitals speltips carolina hurricanes nhl

Speltips inför Vegas Golden Knights – Washington Capitals 31/5: På det igen

Efter urladdningen i det första mötet är det många som förväntar sig en motreaktion i match två. Det är vi inte övertygande om. Vegas Golden Knights och Washington Capitals är två extremt målstarka lag.

Den första matchen i Stanley Cup-finalen blev verkligen allting vi har drömt om. Det som har varit hela ligans två bästa lag rent offensivt under stora delar av säsongen bjöd upp till en kamp som förhoppningsvis sätter tonen på fortsättningen av matchserien.

Vegas Golden Knights – som spelade sin första match i en final någonsin – gick segrande ur striden med totalt 6-4 efter en svängig historia. Vårt speltips inför matchen var ett klassiskt över 5,5 mål och det skulle visa sig vara helt rätt. Faktum är att vi kunde räkna hem pengarna redan efter två spelade perioder.

Risken är stor att vi står inför en liknande drabbning i det andra mötet. Visst, någon form av motreaktion kan säkert vänta, men för hemmalagets del finns det ingen anledning att omvärdera taktiken från det första mötet. Nu har Vegas Golden Knights möjligheten att gå upp till 2-0 i matcher och kan då åka österut med väldigt goda förhoppningar inför fortsättningen. Därför litar vi på att hemmalaget gör samma sak igen.

Fortfarande spelbart

Efter urladdningen i det första mötet – det blev alltså hela 10 mål – är det många spelbolag som valt att strama åt oddsen på målspelen inför game 2. Tack och lov hakar inte riktigt alla spelbolag på den trenden, utan bland annat Ladbrokes, MrGreen och Unibet fortsätter att erbjuda höga och spelvärdiga odds på ett överspel.

Egentligen ser vi få anledningar till att omvärdera inställningen inför det andra mötet. Det är fortsatt två lag med sina absoluta styrkor i offensiven. Samtidigt är det ett hemmalaget som bevisligen hittade rätt i den första matchen och som säkerligen gärna fortsätter i samma spår. Washington Capitals är i grunden ett lag som behöver göra många mål för att vinna sina matcher och baserat på match ett har de fortsatt förmågan att såra sina motståndare.

Nej, varför krångla till det här? Tom Wilson ser ut att missa för gästerna, medan William Carrier och Malmcolm Subban är osäkra för hemmalaget. Sen tidigare är Clayton Stoner borta från resten av säsongen. Det påverkar dock inte spelet.

Över 5,5 mål spelas till 1,91 gånger krämen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Speltips:

Speltips:  Över 5,5 mål
Odds:  1,91 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  02:00, torsdag 31/5
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: