Speltips inför Washington Capitals – Vegas Golden Knights 3/6: Game 3

Simon Pålsson Publicerat: 2 June 2018

Det tredje mötet i Stanley Cup-finalen mellan Washington Capitals och Vegas Golden Knights står äntligen på schemat. Här är det bara att sätta sig i tv-soffan och njuta av Game 3.

Natten till söndag svensk tid är det åter dags för Stanley Cup-final och nu är vi framme vid den tredje fighten. Efter den tunga vinsten senast, 3-2 på bortaplan, har Washington Capitals kvitterat till 1-1 i matcher och har därmed allting i egna händer i bemärkelsen flest matcher på hemmaplan. Allt som krävs är tre vinster på tre hemmamatcher och pokalen är hemma.

Det finns en del intressanta siffror att ha med sig inför fortsättningen av den här matchserien. Vinsten i match två för Washington Capitals kan visa sig direkt avgörande. Endast vid 9,8% av tillfällena som det har hänt har ett lag som hamnat i 2-0-underläge i en matchserie också vänt till den till seger. Tack vare vinsten är siffrorna nu uppe på 44,4% för Washington Capitals. Betydligt roligare läsning alltså.

Det är på intet sätt det enda vi behöver ha med oss, men klart är i alla fall att vinsten senast kan visa sig livsviktig. Nu känns plötsligt allting vidöppet igen och vi står med helt nya förutsättningar, fräscha sådana, inför det tredje mötet. På östkusten kan allting hända och på något sätt känns det som att vi är tillbaka vid den första matchen igen.

Det lär smälla målmässigt

Väl på hemmaplan – i en efterlängtad Stanley Cup-final inför sin hemmapublik – lär Washington Capitals kliva ut med full kraft. Det är som bekant då laget är som allra bäst, när den offensiva hockey som laget kan spela får hamna i fokus. Därför räknar vi med ett offensivt inställt hemmalag.

På många sätt känns det som att Vegas Golden Knights bara har ett läge och det är en offensiv hockey. Med tanke på uddamålsförlusten senast tror vi också att laget är revanschsugna nu.

Glöm inte heller att möte ett slutade med tio mål och att 40 minuter hockey i det andra mötet resulterade i fem mål. Det här är två lag som verkligen kan sätta fart på sina matcher.

Evgeny Kuznetsov är lätt osäker i hemmalaget, medan William Carrier har samma status hos gästerna. Malcolm Subban lär viilas och Clayton Stoner är som bekant borta från resten av säsongen.

Över 5 mål, ordinarie tid (asian handicap) spelas till fina 1,74 gånger såsen hos Unibet. Då får vi pengarna tillbaka vid exakt fem mål.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 5 mål, ordinarie tid (asian handicap)
Odds:  1,74 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  02:00, söndag 3/6
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: