10 december 2018 vegas golden knights dallas stars speltips nhl

Speltips inför Washington Capitals – Vegas Golden Knights 5/6: Revansch

Vegas Golden Knights sitter i en utsatt position i Stanley Cup-finalen efter två raka förluster. Washington Capitals kan nu sätta en mindre spik i kistan natten till tisdag svensk tid.

Natten till tisdag svensk tid är det åter dags för Stanley Cup-final och nu är vi framme vid den fjärde matchen. Det här kan potentiellt vara då Washington Capitals sätter någon form av spik i kistan. Efter vinsten senast har Capitals 2-1 i matcher och kan därmed skaffa sig matchboll i händelse av seger igen.

3-1 på hemmaplan var en härlig manifestation på att laget också har en viss stabilitet bakåt och inte bara är ett offensivt starkt lag. Å andra sidan känns matchserien fortsatt väldigt öppen, men om det ska kittla riktigt mycket inför fortsättning är det nog läge för Vegas Golden Knights att vinna igen. Efter vinst i premiären, 6-4 i en galen match, har laget nu två raka förluster och kan hamna rejält i brygga vid en tredje raka förlust.

På det hela taget är lagen dock väldigt jämna och i ärlighetens namn känns hemmaplansfördelen inte särskilt avgörande. Den blir än mer urvattnad inför det andra mötet på respektive hemmaplan, då gästande lag dels har vant sig vid isen och trycket, men också har blivit mer hemmastadda i staden och inte har några restunga ben att skylla på.

Logiskt att Golden Knights reser sig

Det har varit samma visa ett par gånger om i det här slutspelet. Vegas Golden Knights har varit urstarka hemma och fullt godkända borta. Ofta med en förlust i den inledande matchen, som mot Winnipeg Jets i konferensfinalen. Därefter har laget rest sig och vunnit det andra mötet. Mot Winnipeg Jets blev det även seger i det tredje bortamötet. Alltså ingen oro på taket här inte.

William Carrier och Malcolm Subban närmar sig båda spel igen, men är osäkra kort. Clayton Stoner är väl knappt lönt att nämna? Han har missat i stort sett hela säsongen. Det ska sägas att hemmalaget har fördelen av att inte ha några som helst skador, skavanker, avstängningar eller sjukdomar (i skrivande stund) som påverkar laget.

Det var väldigt länge sedan Washington Capitals hade en så pass bra möjlighet som nu, men Vegas Golden Knights är inte ett lag som lägger sig ner och dör. Här tror vi på en tät historia och förvånas inte om gästerna studsar tillbaka.

Vegas Golden Knights draw no bet spelas till 2,25 gånger såsen hos Betser. Då får vi pengarna tillbaka om matchen slutar oavgjort.

  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Speltips:

Speltips:  Vegas Golden Knights draw no bet
Odds:  2,25 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser (100 kronor omsättningsfritt)
Spelstopp:  02:00, tisdag 5/6
TV:    
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: