17 november 2018 brynäs djurgården speltips shl

Speltips inför Brynäs – Djurgården 17/11: Tungt möte i SHL

Det blir ett målspel inför det som är lördagens kanske mest kittlande möte i SHL då Brynäs får besök av blivande serieledarna (?) Djurgården.

Annons:

Det såg i inledningen av den här säsongen ut som att Brynäs äntligen hade hittat tillbaka till den höga klass som laget eller snarare klubben bör hålla. Det är någonting som vi gjorde oss vana vid längre bakåt i historien, men som nu blivit allt mer ovanligt på senare år.

Det såg som sagt bra ut inledningsvis på säsongen, men nu har Brynäs åter tappat fart och halkat efter något i tabellen. Med det sagt är det fortfarande väldigt jämnt och tiondeplacerade Brynäs kan med ett par vinster i följd hoppa upp ett par hack väldigt snabbt.

Nu väntar möte med ett av lagens mest sprudlande lag på hemmaplan och här ställs den tidigare något darriga defensiven på prov. Djurgården är det lag som gjort flest mål under den här säsongen – hela 57 mål på 17 omgångar gör att laget har ett överlägset målsnitt. Det kommer därmed att ställa höga krav på Brynäs här.

Ett givet målspel hämtas

Med det sagt ska sägas att Brynäs har ett par starka insatser bakom sig på senare tid, även fall laget ofta klappar igenom mot lite bättre lag. Eller vad sägs om smått obegripliga 0-6 hemma mot Färjestad för ett par veckor sedan? Det är den typen av resultat som gör att Brynäs inte går att räkna med den här säsongen.

Samtidigt går Djurgården bra och även fall laget slagit av på takten finns de med i toppen bara en poäng bakom serieledande Luleå och Frölunda. Med tanke på att djurgårdarna har en match mindre spelad går det dessutom att studsa tupp i topp.

Det som möjligen oroar är två förluster på de tre senaste, men egentligen har laget med jämna mellanrum visat sig formstarka även under den senare delen av hösten.

Här tänker vi förutspå matchbilden och då tror vi på en öppen historia. Djurgården vill driva upp tempot och kanske bjuder hemmalaget upp till dans?

Över 5 mål (asian handicap) spelas till 1,96 gånger pengarna hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 5 mål (asian handicap)
Odds:  1,96 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  14:45, lördag 17/11
TV:    
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: