Speltips inför Djurgården – Skellefteå AIK 6/12: Dundermöte väntar

Simon Pålsson Publicerat: 6 December 2018

Alla ögon riktas mot målmarknaden inför torsdagens heta möte mellan Djurgården och Skellefteå AIK i slutspelsstriden i den oerhört jämna SHL-tabellen.

Annons:

Det är åter torsdag och som vanligt innebär det fullt drag inom svensk ishockey där fokus hamnar på SHL. Här kan vi bland annat njuta av toppmötet mellan Djurgården och Skellefteå AIK, en match som sticker ut lite redan på förhand.

Det finns en extra krydda inför den här matchen då hemmalaget trots allt vann med hela 5-0 uppe i Skellefteå när lagen spelade mot varandra i oktober månad. Det var en direkt pinsam insats från Skellefteå AIK och rimligen är laget ute efter revansch här. Någonting annat vore direkt förkastligt gentemot supportrarna.

Djurgården har efter en stark inledning på säsongen mattats av något, men laget har fortfarande en stark målskörd att luta sig mot. Det som saknas är den där generellt höga nivån i match efter match. Det går tyvärr inte riktigt att lita på att stockholmarna ska fortsätta leverera.

Ett målspel hämtas

Med det sagt är förväntningarna som sagt höga inför just det här mötet med tanke på den höga nivå som vi vet att båda lagen besitter i sina bästa stunder. Skellefteå AIK har haft perioder under den här säsongen där känslan varit att laget ska kunna utmana på allvar igen. Det var trots allt ett par säsonger sedan så var fallet senast.

Med det sagt har laget förlorat två av sina tre senaste matcher i SHL, någonting som oroar till viss del. dessförinnan hade laget fem raka vinster och kändes väldigt på gång. Efter ganska mycket spelledigt bör laget ha utvilade ben, varpå vi förväntar oss högt tempo här.

Här räknar vi med att båda lagen vågar gå för vinsten. Det lär öppna upp matchen.

Över 4,5 mål spelas till 1,73 gånger krämen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål
Odds:  1,73 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  19:00, torsdag 6/12
TV:   spoartkanalen logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: