SLUTAT

Speltips inför Örebro – Djurgården 22/9: SHL-lördag väntar

Djurgården tar sig till Örebro i ett försök att plocka med sig en härlig vinst hem till huvudstaden i lördagens sena match i SHL.

Annons:

SHL har börjat få upp ångan på allvar och i helgen är det åter dags för SHL-matcher, den här gången från den tredje omgången. Vårt fokus hamnar på det kittlande mötet i Behrn Arena där hemmalaget Örebro HK tar sig an Djurgården.

Inför säsongen sågs Djurgården som ett av de mer hajpade lagen och det går att förstå varför. Klubben har valt att spetsa till sitt lag ganska ordentligt inför säsongen och med tanke på hur starka djurgårdarna var redan 2017/2018 finns det goda möjligheter att göra någonting alldeles extra av den här säsongen också. Kanske kan det rent av gå hela vägen den här gången?

Under sommaren har spelar som Dick Axelsson, Jacob Josefsson och Robin Jensen plockats in. Tre spelare som tillsammans med bland annat Jakob Lilja är tänkta att ta laget till nästa nivå med en annan individuell spets.

Så här långt står Djurgården på en förlust och en uddamålsförlust mot Frölunda i premiären. Det såg betydligt bättre ut i den andra matchen mot Rögle och nu bör laget kunna bygga vidare på en fin offensiv.

Det blir ett målspel

Örebro HK då? Laget har öppnat med två raka vinster och ser plötsligt spännande ut. Det känns som att det här är ett lag som har potential att bli lite av säsongens utropstecken, men för att det ska kunna bli verklighet krävs en bra start. Två raka vinster är synnerligen bra jobbat efter två omgångar.

Örebro HK har som många andra lag rustat laget ordentligt inför säsongen och har plockat in åtta nya spelare. Det har givit effekt och nu återstår att se om det går att bygga vidare på trenden.

Så här tidigt på säsongen tror vi att båda lagen vågar kliva på mycket. Det talar för målrikt.

Över 4,5 mål spelas till 1,75 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 4,5 mål
Odds:  1,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  18:00, lördag 22/9
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: