17 november 2018 rögle bk mora ik speltips shl

Speltips inför Rögle BK – Frölunda 27/9: Ett målspel i SHL

Det blir ett målspel som gäller inför SHL-torsdagen, då det bland annat väntar ångestmöte mellan Rögle BK och gästande Frölunda HC.

Annons:

Nu har vi äntligen fått upp farten ordentligt vad gäller SHL och torsdagen innebär nu nästan alltid fulla SHL-omgångar med matcher på samtliga kanaler som sändande bolag har att viga åt ishockey. Det finns värre tider på året än det här.

Förväntningarna är som vanligt på topp och inför den här säsongen råder osäkerhet kring vilka som egentligen ska ses som favoriter. Att Rögle BK däremot får rikta in sig på någon slags bottenstrid kändes misstänkt redan inför säsongen och efter ett par omgångar finns det ingen större anledning att omvärdera den prognosen.

Faktum är att skåningarna ser riktigt stabbiga ut hittills och inte ens det kraftfulla, aggressiva försvarsspelet verkar vara på plats. Det släpps in på tok för många, för enkla och för olägliga puckar så här långt. Det kommer att kosta många poäng och en bottenstrid känns given om det ska fortsätta så här.

Tre matcher in i säsongen står laget på tre raka storförluster och totalt 14 (!) insläppta mål. Det har i för sig varit tre tuffa motståndare – och nu väntar en fjärde – men det är ingenting annat än ett kraftigt underbetyg.

Givet spel på målmarknaden

Ett av lagen som hoppas vara med och slåss om SM-guldet hela vägen in i mål är Frölunda HC, som återigen satsat hårt inför säsongen och valt att ersätta ett par nyckelspelare med meriterade alternativ. Det som alltid imponerar med göteborgarnas lagbygge är att det finns ett par hörnstenar som alltid är kvar, med lagkapten Joel Lundqvist i någon slags spets. Det är inte illa.

Två vinster och en snöplig förlust mot Mora IK är ett helt ok facit, men vi räknar med att göteborgarna gärna hoppas tillbaka till vinnarspåret efter förlusten mot Mora IK senast.

Räkna också med att det finns revanschlusta hos hemmalaget, som har en stark tradition av att kunna störa just Frölunda HC. Det här brukar vanligtvis bli spektakulära möten med många mål. Sedan 2015 är det bara ett enda möte som har gått under fyra mål och åtta av tio möten har slutat med minst fem mål.

Därför är målspelet givet här, inte minst då lagen släppt in en hel del mål inledningsvis.

Över 5 mål (asian handicap) spelas till 1,78 gånger såsen hos Unibet.

Annons:
  Rygga spelet hos Unibet – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 5 mål (asian handicap)
Odds:  1,78 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet
Spelstopp:  19:00, torsdag 27/9
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: