Speltips inför Skellefteå AIK – HV71 29/9: Målspel i slutet

Simon Pålsson Publicerat: 29 September 2018

Det är lördag och ishockey på schemat. Skellefteå AIK jagar femte raka vinsten i öppningen av säsongen när HV71 kommer på besök.

Annons:

Det är äntligen lördag och det innebär såklart att SHL är tillbaka ännu en gång. Det är det bästa med den här tiden på året, att det knappt finns några vilodagar för den som vill sätta tänderna i hockey. För oss som ämnar spela på matcherna är det en oändlig guldgruva med matcher från SHL eller Hockeyallsvenskan i stort sett varje dag, vecka efter vecka.

Nu fokuserar vi hur som helst på det förmodade toppmötet mellan Skellefteå AIK och HV71, där Jönköpingslaget har känts som en liten besvikelse den här säsongen. Det finns klara brister i deras spel och det går att ställa sig frågande till lagbygget, åtminstone så här långt.

Det är väl egentligen främst defensiven som har knackat, med nio insläppta mål så här långt. Det har resulterat i tre förluster på fyra matcher och då väntar ändå ett par av seriens svåraste motståndare fortfarande. HV71 skulle den här säsongen ta klivet för att återigen utmana på allvar, men då behöver det hända saker omgående.

Norrlänningarna har öppnat starkt

Det kanske inte är samma övertygande Skellefteå AIK som under inledningen på 2010-talet, men visst går det att se att laget har tagit steg sista säsongen? Med fyra raka vinster så här i öppningen av den här säsongen har SAIK fått bästa möjliga start och även fall spelschemat varit överkomligt går det inte att göra mycket mer än att vinna.

Inför sin helgglada publik tror vi att laget kommer gå stenhårt för ytterligare en vinst och känslan är att lördagsmötet med HV71 som nu väntar har alla förutsättningar att bli underhållande, med två lag som går för vinsten.

HV71 har vunnit tre raka matcher mot Skellefteå AIK, men det är frågan om det inte väger lite väl lätt här och nu?

Vi kliver in på ett specialspel och tror att matchen öppnar sig i sista perioden.

Över 1,5 mål (tredje perioden) spelas till 1,80 gånger såsen hos Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Över 1,5 mål (tredje perioden)
Odds:  1,80 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway
Spelstopp:  15:15, lördag 29/9
TV:   tvfyra logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: