2 april 2019 skellefteå speltips djurgården shl

Speltips inför Skellefteå AIK – Mora IK 29/11: Tydlig favorit

Det vore dumt att inte erkänna för sig själv vilket lag som är favorit inför torsdagens möte i SHL mellan Skellefteå AIK och jumbon Mora IK.

Annons:

Då är vi äntligen framme vid det som kan anses vara den stora hockeydagen i veckorna på svensk mark. Det är nämligen torsdag eller SHL-torsdag som det egentligen borde kallas. Trots att Europa League i fotbollens värld dukar upp full omgång fokuserar vi även på hockeyn denna dag.

Skellefteå AIK tar bland annat sig an Mora IK på hemmaplan i en match där vi tycker oss se en given favorit. Det är precis vad även spelbolagen gör och därför är oddset på det raka spelet väldigt slaktat på förhand. Det är helt enkelt inte aktuellt.

Men samtidigt förväntar vi oss en stabil hemmavinst här och det gör vi på grund av flera anledningar. Dels är det tydligt att hemmalaget är starkare just nu. Med fem vinster på sina sex senaste har laget prickat formen och inte minst på hemmaplan har resultaten och prestationerna varit riktigt goda.

Håller Mora IK verkligen?

Det var många som förväntade sig ett Mora IK som skulle få det tufft i SHL den här säsongen och så har det också blivit. Efter 20 spelade omgångar ligger laget som enda lag i hela ligan på ett poängsnitt under 1 poäng per match och det gör också att de just nu är jumbo.

På senare tid har laget åtta förluster på sina nio (!) senaste matcher i ligan och trots att det sällan blir riktigt stora utskåpningar är det tydligt att laget inte riktigt hinner med. Med 64 insläppta mål finns det en del att jobba på i defensiven.

Här förväntar vi oss ett hemmalag som sätter tänderna i uppgiften från första sekund. Därmed tror vi att Mora IK kan få svårt att hinna med inledningsvis i matchen.

Skellefteå AIK vinner (första perioden) spelas till 2,10 gånger krämen hos Betser.

Annons:
  Rygga spelet hos Betser – Få 100 kronor omsättningsfritt!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Skellefteå AIK vinner (första perioden)
Odds:  2,10 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser
Spelstopp:  19:00, torsdag 29/11
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: