SLUTAT

Speltips inför Timrå IK – Djurgården 13/11: Bra slagläge

För en månad sedan vann djurgårdarna med 7-4 mot Timrå IK och nu hoppas laget ta ännu en trepoängare mot samma lag – fast denna gång på bortaplan.

Annons:

Det går att säga mycket om inledningen på den här återkomsten i SHL för det klassiska laget Timrå IK, men det har inte riktigt lyft så här långt. Det finns egentligen många delar av spelet som varit rena besvikelser, men den allmänna känslan är att det inte har lyft än. För att inte riskera att åka ner som en jojo igen behöver det hända något innan jul då serien sätter sig på allvar.

På tisdagen möter laget så Djurgården, det kanske mest spännande laget hittills under hösten. Redan förras säsongen fick vi se ett Djurgården som var lite av ett utropstecken och det är tydligt att 08-laget har lyckats bygga vidare på den positiva känslan som fanns inom klubben då. Det har också tillkommit ett par riktiga spetsspelare inför den här säsongen som gör att Djurgården nu känns hetare än på länge.

Det är inte konstigt att laget nämns som en outsider – eller kanske rent av mer än så – till att gå hela vägen. Efter 15 spelade matcher är laget klart bäst vad gäller målsnitt efter 50 gjorda mål och det finns få lag som orkat stå emot Djurgården mer i någon enstaka match. En målskillnad på +20 är tio (!) mål bättre än näst bästa lag. Det är knappast en slump.

Timrås försvar orkar inte

Enligt både oss och spelbolagen är det helt givet att det är stockholmarna som ska ses som favoriter inför det här mötet. Det här är trots allt seriens klart spetsigaste offensiv mot den om inte sämsta så en av de sämsta defensiverna i hela SHL. Då ska det bli tufft att stå emot över 60 minuter, hemmaplan till trots.

Timrå IK har inte heller någon vidare form med fem förluster på sina sex senaste matcher, där 5-0-förlusten borta mot HV71 senast var allt annat än förtroendeingivande inför framtiden.

Djurgården däremot ser fortsatt starka ut, även fall den sista månaden inte varit fullt lika bra. Att spela mot ett svagt Timrå IK kan vara precis vad som behövs för att ta nästa steg.

Djurgården att vinna (ordinarie tid) spelas till 1,90 gånger pengarna hos Expekt.

Annons:
  Rygga spelet hos Expekt – Få 500% upp till 500 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Djurgården vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,90 (Jämför alla odds)
Bolag:  Expekt
Spelstopp:  19:00, tisdag 13/11
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: