Speltips inför Boston Bruins – Dallas Stars 15/1: Formen är tydlig

Simon Pålsson Publicerat: 15 January 2018

Tidigt nedsläpp väntar i mötet mellan Boston Bruins och Dallas Stars, som spelas på helgdagen Martin Luther King Jr. Day på andra sidan Atlanten. Det tackar vi för.

Martin Luther King Jr. Day står i samtliga amerikanska kalendrar och det betyder att det plötsligt dyker upp en helgdag på en måndag. För svensk del är det såklart alldeles perfekt. Varför? Jo, då spelas matcherna tidigare om dagarna och för vanligt arbetande folk går det minsann att följa en NHL-match mitt i veckan. Det tackar vi för.

19:00 är det nedsläpp i matchen mellan Boston Bruins och Dallas Stars. Med tanke på vilken fin form båda lagen visat upp sista veckorna finns det all anledning att bänka sig med förhoppningen om väldigt bra underhållning. Det är åtminstone det vi tänker göra den här måndagskvällen.

Boston Bruins har varit väldigt starka från december och framåt. Det har gjort att laget klättrat ordentligt i den jämna tabellen och nu finns med som ett självklart slutspelslag i dagsläget. Med två förluster på de tolv senaste har laget visat sig mycket svårslagna. En stor anledning är offensiven. Totalt 34 gjorda mål på de sju senaste matcherna är ett facit som nog talar för sig själv va? Vi behöver inte fylla på mer, eller hur?

Allt talar för målkalas

Inte nog med att hemmalaget har en fin offensiv form, det har även Dallas Stars. Visst, ojämnheten i prestationerna gör att laget då och då klappar igenom med målsnåla matcher för egen del, men p ådet stora hela sprakar det faktiskt om Dallas Stars. Sex segrar på de nio senaste är bra, inte minst med tanke på att snittet ligger klart över tre gjorda mål per match. I nuläget lever drömmen om slutspel i allra högsta grad och fortsätter det så här är Dallas Stars för svåra att stå emot i sin offensiv.

För hemmalagets del finns det inga som helst skadebekymmer att skylla på här. Visst, Adam McQuaid är fortsatt inte tillgänglig efter sin skada, men i övrigt kan Boston Bruins mönstra absolut bästa matchtrupp i den här matchen. Det är självklart en stor fördel.

Det är i stort sett lika behagligt skade- och avstängningsläge för gästande Dallas Stars. Backen Marc Methot är visserligen borta och kommer så vara månaden ut, men annars finns det ingenting att anmärka på här heller. Fantastiska förutsättningar för en fin hockeymatch alltså.

Över 5,5 mål synas till 1,87 gånger såsen hos Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Över 5,5 mål
Odds:  1,87 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, måndag 15/1
TV:   viasathockey logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: