Speltips inför Brynäs IF – Malmö Redhawks 30/1: Hemmaplansfördel

Simon Pålsson Publicerat: 29 January 2018

Det går inte att blunda för att det faktiskt är en fördel att spela på hemmaplan, så även i SHL. Det gör att vi investerar i hemmalaget när Brynäs IF gästas av Malmö Redhawks på tisdagskvällen.

SHL-tisdag på schemat och med tanke på det höga tempot som finns mellan matcherna i serien gäller det att verkligen hitta tendenserna som lagen visar upp tidigt. På så sätt går det att undvika fällorna när ett lag plötsligt hamnar i en svacka.

Ett lag som ser ut att ha hamnat i lite av en svacka är faktiskt Malmö Redhawks, som efter en period med två raka segrar och härlig energi i spelet plötsligt har förlorat två raka matcher mot Mora där de rent av blivit neutraliserade offensivt av ett lag så långt ner i tabellen. Det är anmärkningsvärt.

Vidare är det också högst oroväckande för skåningarna, som har en tendens att fastna ganska djupt i sina svackor när de väl kommer. Det är värt att ha med sig inför tisdagens bortamöte uppe i Gävle, dit skåningarna alltså tar sig för att möta Brynäs.

Brynäs är på gång

Än mer oroväckande för skåningarna är att Brynäs har hittat nån form av fart i sitt spel som bådar ganska gott. Visst, det är fortfarande ett på tok för ojämnt lag som blandar högt med lågt, från match till match. Men i sina bästa stunder ser Gävlelaget plötsligt riktigt bra ut igen och det är någonting att bygga vidare på inför slutspelet som väntar senare under våren.

4-2-segern borta mot HV71 senast var ytterligare ett kvitto på att det finns något positivt inom Brynäs för närvarande och det tror vi att de mycket väl kan bygga vidare på när Malmö Redhawks nu gästar. 5-3-segern från november månads möte mellan lagen i Gävle kan mycket väl återupprepas, det är vår känsla.

Vår magkänsla, den fina trenden som hemmalaget har, hemmaplansfördelen och Malmö Redhawks märkligt krampaktiga spelstil för tillfället talar för Brynäs här.

Brynäs att vinna ger 2,15 gånger insatsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Brynäs IF vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,15 (Jämför alla odds)
Bolag: Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, tisdag 30/1
TV:   cmorelivetva logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: