1 januari 2018 Buffalo Sabres New York Sabres speltips NHL

Speltips inför Winter Classic, Buffalo Sabres – New York Rangers 1/1: Skrällspel

Utomhusmatch på andra sidan Atlanten, varpå det vankas väldigt tidigt nedsläpp i NHL-mötet mellan Buffalo Sabres och New York Rangers. Det tackar vi för.

Utomhusmatch väntar och då ska det minsann spelas hockey redan mitt på dagen amerikansk tid. Klockan 19:00 svensk tid är det nedsläpp i lunchmötet mellan Buffalo Sabres och New York Rangers.

På förhand håller spelbolagen aningen förvånande New York Rangers som väldigt klara favoriter, något vi kan tycka är lite överdrivet. Visst, trenden är helt okej och ser vi till hela hösten är det ingen tvekan om att det är ett bättre lag. Det finns dock ingenting i deras spel på sistone som signalerar att de kör över sina motståndare.

Därtill är det alltid speciellt med dessa utomhusmatcher, som framkallar en annan typ av spel och som får matchen att kännas annorlunda rent generellt. Det bör passa underdogen bättre. Därmed tror vi att Buffalo Sabres har väldigt goda möjligheter att streta emot.

Spel på 1X2-marknaden

Märk väl att Buffalo Sabres kommer stärkta till den här matchen efter tvåpoängaren mot topplaget New Jersey Devils senast. Det lär inte ha skadat självförtroendet hos det Buffalo Sabres som spelmässigt är inne i en god trend. Det resulterar i lite för få segrar, men ofta spelas jämna matcher.

För Buffalo Sabres ser skade- och avstängningsläget väldigt lovande ut. Det är bara Taylor Fedun som inte kommer att spela den här matchen och det borde laget kunna hantera.

Som bekant är Jesper Fast inte tillgänglig för New York Rangers, men den svenska forwarden tros vara tillbaka och spelklar redan om några veckor igen. Chris Kreider kommer inte heller till spel. Där kan vi trots allt prata om två tunga offensiva avbräck för Rangers.

X (oavgjort) synas till 4,20 gånger såsen här. Vi tror på lika eller uddamålsvinst åt endera håll. Det öppnar för ett skrällspel. Håll tummarna. Spelet hittas hos Betway.

 

  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  4,20 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, måndag 1/1
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 29%
X: 24%
2: 50%
Över 5,5 mål: 50%
Under 5,5 mål: 56%