1 maj 2019 boston bruins speltips nhl

Speltips inför Columbus Blue Jackets – Detroit Red Wings 10/3: Viktig seger

Det blir ett enkelt och rakt spel från nattens NHL-match mellan slutspelsjagande Columbus Blue Jackets och direkt formsvaga Detroit Red Wings, som haltar betydligt mer i den totala NHL-tabellen.

Det spelas en oerhört viktig match i NHL natten till lördag svensk tid då Columbus Blue Jackets fortsätter sin jakt på slutspel i mötet med Detroit Red Wings på hemmaplan.

I skrivande stund ligger laget och fightas om den där wildcard-platsen till slutspelet och just nu sitter Columbus Blue Jackets faktiskt på det där wildcardet. Nu är förhoppningen att bibehålla platsen hela vägen in i mål och då gäller det att vinna matcherna som helt enkelt bör vinnas. Ingen tid, inga poäng, att spilla.

Hemmalaget står dessutom på tre raka vinster, bland annat mot topplaget Vegas Golden Knights med 4-1, och ser starka ut för närvarande. På hemmaplan vet vi att Blue Jackets är att räkna med, varpå Red Wings nu står inför en tuff utmaning. Med fem raka förluster finns det inte heller mycket i resultatväg att luta sig mot för gästernas del.

Rakt spel hämtas

I våra ögon finns det en ganska solklar favorit här och det är Columbus Blue Jackets. Tänk på att Detroit Red Wings känns ganska avsågade i slutspelsjakten och därmed har mindre att spela för. Dessutom är formen svag och laget känns inte tillräckligt spetsigt för att kunna konkurrera på allvar. Men motivationen som hemmalaget bör ha här lär vara den starkaste påverkande faktorn.

Josh Anderson är som bekant långtidsskadad och lär inte spela mer förrän i slutet av mars, tidigast. Därutöver saknar Columbus Blue Jackets två backar i form av Markus Nutivaara och Deak Kukan i den här matchen.

Frans Nielsen är den enda spelare som missar matchen för gästerna del.

Nej, här gör vi det enkelt för oss och spelar det raka spelet på hemmalaget till 1,98 gånger insatsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Columbus Blue Jackets vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,98 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  01:00, lördag 10/3
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 51%
X: 25%
2: 29%
Över 5,5 mål: 49%
Under 5,5 mål: 55%