Speltips inför Columbus Blue Jackets – San Jose Sharks 3/2: Målspel

Simon Pålsson Publicerat: 1 February 2018

Målspel väntar när NHL-nattens fokus nu hamnar på matchen mellan Columbus Blue Jackets och San José Sharks – två lag som jagar slutspel med några månader kvar.

Med fyra av fyra hockeyspel inne under gårdagen är förhoppningen att sajtens fina hockeyform sitter i när det nu är dags att reka matchen mellan Columbus Blue Jackets och San José Sharks i NHL-hockeyn. På andra sidan Atlanten är det fortsatt långt kvar till slutspel, men det går trots det att se vissa trender värda att ta i beaktande för den som tänkt spela på matcherna där borta.

Utifrån tabellen går det att påstå att många lag är väldigt jämna den här säsongen. Nu skiljer det bara fyra poäng mellan plats 10 och 20 till exempel, varpå det är många lag som är med och slåss om slutspelsplatser. I den smeten hittar vi både San José Sharks och Columbus Blue Jackets, varpå dagsformen är en viktig faktor att tänka på när dessa båda lag möts.

Gästerna kommer till matchen med fyra raka förluster, men här tänker vi inte lyfta blicken från resultaten och istället syna prestationerna. Dessförinnan hade laget nämligen en väldigt fin period med flera tunga segrar och ser vi till förlusterna har det åtminstone handlat om ett par matcher med många mål framåt. 4-5 mot topplaget Winnipeg Jets och 5-6 mot New York Rangers är inte så illa.

San José Sharks får utdelning nu

Hemmalaget å sin sida blandar och ger, med ett par fina insatser där och rena bottennapp i matchen efter. Hur som helst står laget nu inför en match mot ett motstånd som de förlorat fyra raka möten mot. En sådan grej ska inte underskattas.

Med tanke på att det bara är knäskadade Joe Thornton som missar matchen för gästerna kan San Jose Sharks mönstra i stort sett bästa lag. Centern är i för sig en tung spelare, men har varit borta en vecka, varpå laget lärt sig hantera detta avbräck.

Samtidigt är läget klart värre för hemmalaget, där Sonny Milano och Ryan Murray är otillgängliga ett bra tag till. Boone Jenner är också osäker till spel på grund av personliga anledningar.

Nånting med magkänslan talar tydligt för gästerna här och kanske är det så att vi står inför ännu en målrik historia mellan lagen? Då tror vi att San José Sharks gör ett stort avtryck.

Bortalaget över 2,5 mål (inklusive förlängning) spelas till 1,90 gånger insatsen hos William Hill.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Speltips:

Speltips:  San Jose Sharks över 2,5 mål (inklusive förlängning)
Odds:  1,90 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill (Upp till 1 000 kr bonusspel)
Spelstopp:  01:00, lördag 3/2
TV:    viasatxtra logo
Stream:    viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: