Speltips inför Djurgården – Frölunda 6/1: Tredje gången i rad

Simon Pålsson Publicerat: 5 January 2018

Djurgården och Frölunda ligger båda i toppen av SHL-tabellen och möts nu för tredje gången den här säsongen. Vårt speltips ger långt över fyra gånger såsen.

Den intensiva hockeyperioden fortsätter och när krutröken från JVM har lagt sig är det åter fullt fokus på SHL som gäller. Lördagens huvudmatch spelas i huvudstaden, där topplagen Djurgården och Frölunda gör upp om tre poäng.

För göteborgarnas del handlar det om att stoppa blödningen från senast, när det länge såg lovande ut hemma mot Växjö Lakers, men där matchen trots det slutade med förlust efter 60 minuter. Efter den första perioden hade Frölunda 2-0 och inför den tredje perioden hade de ledningen med 2-1, men efter fyra insläppta under matchens sista 20 minuter fick laget se sig besegrade. Ingen höjdare.

På det hela taget är formen dock klart bättre från december och framåt. Visst, det har primärt handlat om vinster mot sämre lag, men sju vinster på de nio senaste nu är såklart en fjäder i hatten inför fortsättningen.

Det blir jämnt igen

Efter att ha varit väldigt jämna under hela säsongen har det varit lite tyngre på sistone för Djurgården, som dock sin vana trogen fortfarande spelar många jämna matcher. Ynka två segrar på de sex senaste tyder dock på en lite negativ trend just nu. Samtidigt har två av förlusterna kommit först efter förlängning.

Inför matchen hittar vi Djurgården som tvåa och Frölunda som fyra i den jämna tabellen. Båda har en bra bit upp till serieledande Växjö Lakers.

Det här blir tredje gången den här säsongen som lagen drabbar samman. Båda mötena så här långt har slutat oavgjort efter jämna drabbningar och i ärlighetens namn väntar vi oss något liknande här. Inget av lagens form indikerar att de har förmågan att köra över sitt motstånd. Det öppnar för en högoddsare.

X (oavgjort) spelas till 4,30 gånger såsen hos Betway.

  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  4,30 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  15:15, lördag 6/1
TV:   tvfyra logo cmoresport logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: