Speltips inför Djurgården – HC Ocelari Trinec 7/9: Bisarrt odds

Simon Pålsson Publicerat: 6 September 2018

Det går verkligen att fråga sig vad oddssättarna håller på med inför fredagens möte mellan Djurgården och HC Ocelari Trinec i Champions Hockey League.

Annons:

Champions Hockey League fortsätter på fredagskvällen och för den som inte har annat inbokat när helgen nalkas går det minsann bra att inleda fredagsnöjet med lite härlig hockey redan vid 18:30 när Djurgården tar sig an HC Ocelari Trinec på hemmaplan.

Det här blir andra gången på lite över en vecka som lagen gör upp om poäng i det här gruppspelet och baserat på det första mötet finns det en solklar klasskillnad här. Djurgårdarna är på intet sätt nära maxform och har inte ens fått igång alla sina spelare inför säsongen, men vann trots det med hela 6-1.

Därefter tog sig laget till norska Storhamar och vann med 3-2 på bortaplan, varpå Dif nu har kopplat ett bastant grepp om gruppvinsten här. Rimligen bör det göra att laget nu kan slappna av, men med två hemmamatcher kvar mot två lag som de slagit på bortaplan finns det väl egentligen ingenting som talar för att det inte skulle bli minst två segrar till. Minst. Tappara väntar också såväl hemma som borta.

Ett helsjukt odds

På andra sidan står alltså HC Ocelari Trinec, ett lag som öppnat sin tävlingssäsong med två raka förluster här i Europa och som inte ser ut att höra hemma på den här nivån alls. 1-6 hemma mot Djurgården och sedan kolossala 2-8 mot Tappara är inte direkt resultat som imponerar.

Trots att det här är ett slaget lag och trots att Djurgården har gjort vad de borde så här långt håller spelbolagen det som ganska troligt att HC Ocelari Trinec skulle knipa en poäng i Stockholm. Det är i våra ögon bisarrt.

Ett rakt spel på Djurgården går att spela till hela 1,70 gånger insatsen hos Betway. Det är naturligtvis på tok för högt och synas glatt hos Betway.

Annons:
  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!

Annons:

Speltips:

Speltips:  Djurgården vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,70 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway
Spelstopp:  18:30, fredag 7/9
TV:   svttva logo
Stream:   svtplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen: