6 mars 2018 Edmonton Oilers Arizona Coyotes speltips NHL

Speltips inför Edmonton Oilers – Arizona Coyotes 6/3: Revansch

Edmonton Oilers jagar revansch i mötet med Arizona Coyotes natten till tisdag svensk tid. Här kliver vi in med ett speltips till över dubbla såsen från NHL.

Då kliver vi in i den avslutande fasen av årets grundserie i NHL och redan nu går det att urskilja vilka lag som verkligen slåss om slutspelsplatserna på allvar. Två lag som förmodligen går att skriva av från hela den diskussionen är Edmonton Oilers (27 i tabellen) och Arizona Coyotes (31 i tabellen, allra sist).

Trots det ska laggen drabba samman natten till tisdag svensk tid och ska det finnas någon som helst möjlighet för en mirakulös comeback är det här den måste börja. Allra tydligast är det för Edmonton Oilers. Det är dock inte huvudsakligt fokus just nu, utan lagen väntas försöka förbereda sig inför vad som komma skall under framtida säsonger.

Hur som helst betyder detta att båda lagen också kan spela relativt avslappnat. Det blir inte riktigt den där hettan som i andra matcher, är vi rädda. För vår del, som letar trevliga speltips, finns det dock ett härligt ingångsvärde till den här matchen.

Två ganska jämna lag

På pappret ska Edmonton Oilers vara ett något bättre lag än Arizona Coyotes, men det har laget verkligen inte lyckats få ut på isen den här säsongen. Trots det glimtar de till i stunder och när de nu har hemmaplansfördel bör de ses som favoriter. Det faktum att båda lagen är poängmässiga besvikelser gör att det går att påstå att det är ett ganska jämnt möte.

Edmonton Oilers har starkast möjliga lag tillgängligt här och kan därmed ta sig an truppen med full matchtrupp. Inte heller gästande Arizona Coyotes har särskilt många avbräck att förhålla sig till. På grund av personliga skäl är Alex Goligoski spelledig i den här matchen, men annars kan även Arizona Coyotes mönstra starkast möjliga matchtrupp.

Så sent som för ett par veckor sedan spelade lagen mot varandra, då i Arizona. Hemmalaget vann då med uddamålet, 1-0. Därför lär Edmonton Oilers jaga revansch här. I våra ögon bör möjligheten att utkräva den vara relativt goda. Till 2,20 är det värt en tv-slant.

Edmonton Oilers vinner (ordinarie tid) spelas till 2,20 gånger krämen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Edmonton Oilers vinner (ordinarie tid)
Odds:  2,20 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (Upp till 1 250 kr bonus)
Spelstopp:  03:00, tisdag 6/3
TV:    
Stream:    

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 45%
X: 24%
2: 32%
Över 5,5 mål: 53%
Under 5,5 mål: 50%