Speltips inför Edmonton Oilers – Florida Panthers 13/2: Högoddsare

Simon Pålsson Publicerat: 12 February 2018

Det blir en högoddsare inför nattens NHL-möte mellan bottenlagen Edmonton Oilers och Florida Panthers, som båda strävar efter en vinst för att hålla slutspelshoppet vid liv.

Sent som attan natten till tisdag svensk tid är det dags för mötet mellan Edmonton Oilers och Florida Panthers på andra sidan Atlanten. Det är givetvis NHL vi pratar om här och på förhand känns det som att mycket talar för att en intensiv historia ligger och väntar.

Det här är två lag som båda harvar omkring i den nedre delen av tabellen och som känns obehagligt nära att vara avsågade vad gäller att knipa en plats till slutspelet. Avslaget? Det kan tänkas. Å andra sidan är det precis här och nu allting står på spel och ska det bli något slutspelsäventyr är det hög tid att resa sig.

Florida Panthers har en liten fördel med mellan 2-5 (!) matcher mindre spelade än många andra konkurrenter, varpå de vid en stark trend hade kunnat klättra snabbt i tabellen. Med fyra segrar på de fem senaste finns det också viss anledning att hoppas på just en sådan trend.

Spel på målmarknaden

För motståndet står nu alltså ett Edmonton Oilers som också harvar omkring i botten och som dessvärre inte har en form som talar för att trenden ska brytas. Fyra förluster på de fem senaste och massor av insläppta mål gör att vi helt enkelt inte känner för att investera något förtroende i hemmalaget här.

Hemmalaget här ommer till spel utan ett par tunga spelare, däribland Adam Larssn och Ryan Nugent-Hopkins. Därtill är Andrej Sekera och Drake Caggiula högst osäkra till spel.

För gästernas del är det bara målvakten Roberto Luongo som är osäker. I övrigt kan Florida Panthers alltså sätta bästa möjliga lag på isen.

Här tänker vi oss att lagen, som ofta spelar väldigt jämna matcher mot varandra, kommer att göra samma sak igen. På pappret är det två ganska jämna lag och troligen planar hemmaplansfördelen ut den fördel som Florida Panthers just nu har vad gäller formen.

X (oavgjort) spelas till 4,15 gånger pengarna hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  4,15 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (Upp till 1 250 kr bonus)
Spelstopp:  03:00, tisdag 13/2
TV:   viasatsport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: