27 mars 2018 Frölunda Malmö Redhawks speltips sHL kvartsfinal SM slutspel

Speltips inför Frölunda – Malmö Redhawks 27/3: Fantastisk match

Det går helt enkelt inte att undvika spänning i kroppen inför det femte mötet mellan Frölunda HC och Malmö Redhawks i SM-kvartsfinalen mellan lagen. 2-2 efter fyra matcher och väldigt mycket på spel inför den femte matchen.

Matchserien som har allt!

Kvartsfinalen mellan Frölunda och Malmö Redhawks fortsätter att bjuda på högklassig underhållning och nu fyra matcher in i matchserien går det fortfarande inte riktigt att skilja lagen åt. Faktum är att det står lika på två i antalet matchsegrar och ser vi till matchserien generellt är det fullkomligt logiskt.

Lagen turas om att imponera, men bjuder så gott som alltid på intensiv ishockey och väldigt många situationer värda att sätta tänderna i. Det intensiva spelet har snuddat på fult ett par gånger, men vad som sticker ut allra mest är farten och flytet i matcherna.

Den röda tråden är just denna intensitet och utifrån det är det inte världens enklaste att veta hur matcherna kommer att gå. Så här långt har lagen vunnit en match var på hemmaplan och en var på bortaplan, så inte heller var matchen spelas ger en indikation på hur matchen ska sluta. Det enda som vi känner oss säkra på är att matcherna blir täta.

Tredje gången gillt

Två gånger tidigare i den här matchserien har vi varit inne på liknande spår som vi är i det här speltipset. Det är nämligen så att matcherna har haft en klar tendens att bli båda täta sett till matchbilden över 60 minuter, men också resultatmässigt väldigt jämna. 3-1-segern för Malmö Redhawks senast var den hittills enda matchen med mer än en uddamålsseger.

Så här långt har ingen match slutat oavgjort efter full tid, men det är nära gång på gång. Inför det femte mötet är insatserna uppskruvade ytterligare ett snäpp då en förlust i det här skedet också innebär att motståndarna får matchboll och kan avgöra hela matchserien i nästkommande match. Detta får såklart psykologiska effekter och vi har väldigt svårt att se en mer uppsluppen match när så mycket stå på spel.

Därför tror vi återigen på en tät historia och hittar därför värdet i ett rakt spel.

X (oavgjort) spelas till fina 4,75 gånger krämen hos Betway. Nu är det äntligen dags för övertid i Scandinavium!

  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  4,75 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, tisdag 27/3
TV:    
Stream:    

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 54%
X: 21%
2: 27%
Över 4,5 mål: 57%
Under 4,5 mål: 45%