16 mars 2018 Södertälje Björklöven speltips Hockeyallsvenskan

Speltips inför IK Oskarshamn – BIK Karlskoga 16/1: Skrällspel

Jumbon i Hockeyallsvenskan tar sig nu till Oskarshamn för att försöka skrälla sig till poäng. I våra ögon borde den möjligheten leva i allra högsta grad för BIK Karlskoga.

Hockeyallsvenskan i fokus den här tisdagskvällen och då det bara spelas en match blir det oundvikligen den vi hämtar ett speltips ifrån. Det här är ett på förhand ganska spännande möte i ljuset av vad som har hänt på sistone.

Som bekant är BIK Karlskoga fast förankrade i botten av tabellen och laget har nu fem poäng upp till närmaste lag. Det behöver med andra ord hända en hel del både vad gäller spelet och resultaten nu under våren för att kontraktet ska säkras till nästa säsong.

Å andra sidan finns det ljusglimtar. Spelet har varit försiktigt bättre på sistone, med flera matcher i vilka BIK Karlskoga stretat emot bra och visat sig svårslagna. Crescendot på den här trenden var senast, hemma mot tidigare serieledande Timrå, där laget knep en vinst. Med andra ord bör energin och självförtroende vara på topp inom spelargruppen.

Märk väl att BIK Karlskoga vann det senaste mötet mot IK Oskarshamn med 5-3. Det skadar inte heller att ha med sig.

Vi går på högoddsaren

IK Oskarshamn tillhör den hop av lag som ligger en bit efter lagen i toppen, men som ändå har goda möjligheter att kvalificera sig till kvalserien senare i vår. Dessvärre är laget inne i en negativ trend i ett lite längre perspektiv, varpå tabellpositionering försämrats.

Visserligen har laget nu tre vinster på sina fyra senaste, så det finns vissa skäl att tro att den trenden är på väg att åter brytas. Om vi ser till resultaten på sistone är det dock mycket jämna matcher och ur ett lite längre perspektiv är det tydligt hur IK Oskarshamn haft svårt att dominera sina matcher.

Det är där vi tror ett taggat BIK Karlskoga kommer in i bilden. Vi tror på en tät och jämn historia. Hemmalaget är solklara favoriter, men skrällchansen finns där.

X (oavgjort) spelas glatt till 4,55 gånger såsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  4,55 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, tisdag 16/1
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 58%
X: 22%
2: 25%
Över 4,5 mål: 62%
Under 4,5 mål: 43%