4 januari 2018 Sverige USA speltips jVM semifinal

Speltips inför JVM: Sverige – USA 4/1: Nu gäller det

Sverige behöver steppa upp ordentligt om det ska bli vinst i JVM-semifinalen mot USA. Efter en skakig kvartsfinal är det dags för Sverige att göra sin bästa insats hittills i turneringen.

Äntligen hettar det till på allvar i JVM-turneringen och nu är det Sverige som får vänja sig vid en roll som underdogs. I semifinalen väntar nämligen det amerikanska juniorlandslaget och här borde det kunna bli tal om en riktigt underhållande match.

Sverige har sin vana trogen imponerat stort under gruppspelet och kommer obesegrade till den här semifinalen efter en komfortabel vinst även i kvartsfinalen mot Slovakien. Det bör göra att det är ett lag fyllt med självförtroende som tar sig an USA i semifinalen.

Ska vi vara helt ärliga lämnade semifinalen mot Slovakien en del övrigt att önska och det kändes som att Sverige – som låg i runt 1,10 inför matchen – inte riktigt har kraften att dominera sitt motstånd just nu. 3-2 tyder på att det finns en del att jobba på. Å andra sidan fortsätter defensiven att vara relativt övertygande och det är ingen tvekan om att det är den vägen Sverige ska slå USA här.

USA är svåra att tolka

Sin vana trogen blandar USA och ger i de här turneringen, speciellt i gruppspelet. Å andra sidan gjorde USA jobbet när det väl gällde i kvartsfinalen mot Ryssland där det blev seger med 4-2. Dessutom har det blivit segrar mot Kanada och Finland, varpå detta amerikanska lag alldeles uppenbart är att räkna med. Förlusten mot Slovakien sticker ut som en liten såsig match så här i efterhand, men som sagt ser USA till att steppa upp när det gäller.

Vår känsla är att det här är två lag som sitter på ganska fin defensiv organisation, vilket är tämligen ovanligt i dessa turneringar. Speciellt Sverige är klart bättre på backsidan, något som har haft en tendens att påverka de svenska matcherna så här långt.

Väl i en semifinal gäller det ännu mer och det tror vi lägger en mer avvaktande stil på hela matchbilden. Här tänker vi oss ingen målfest direkt, utan två lag som är lite räddare att göra misstag och som möjligen väntar något med att gasa för fullt. Ett målspel lockar därför.

Under 6 mål, asian handicap (ordinarie tid) spelas till 1,95 gånger krämen hos Bwin.

  Rygga spelet hos Bwin – Få upp till 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Under 6 mål, asian handicap (ordinarie tid)
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin (250 kr bonus)
Spelstopp:  22:00, torsdag 4/1
TV:   
Stream:   

 

 

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 29%
X: 20%
2: 56%
Över 4,5 mål: 76%
Under 4,5 mål: 28%