Speltips inför Kanada – Finland 21/2: Darrig defensiv

Simon Pålsson Publicerat: 20 February 2018

Målen står i fokus inför onsdagens OS-kvartsfinal mellan Kanada och Finland. Det speltips vi gräver fram inför matchen betalar fina 2,10 gånger insatsen.

Spelbolagen verkar vara av åsikten att mötet mellan Kanada och Finland i onsdagens OS-kvartsfinal får betecknas som väldigt öppet på förhand. Den känslan delar vi, men egentligen bara delvis. Känslan är att ett darrigt finskt försvar kan få problem.

Det här är två lag som båda misslyckats med att imponera under turneringens inledande matcher och i skrivande stund finns det egentligen inte särskilt mycket som pekar på att varken Kanada eller Finland är seriösa kandidater att vinna hela turneringen, då det handlar om att verkligen kunna störa Ryssland (OAR).

Visst, det finns en höjd kvar i de här båda lagen och möjligen kan den visa sig, men ser vi till prestationerna så här långt finns en hel del kvar att förbättra. Värst är det egentligen för finnarna, som under turneringen misslyckats med att förmedla en känsla av stabilitet. Två insläppta mot Sydkorea och Tyskland, samt ytterligare ett mot det offensivt svaga Norge bådar inte särskilt gott för finnarnas del.

Kanadensiska mål att vänta

Kanada tog sig direkt till kvartsfinal genom att bli den bästa tvåan i gruppspelet och även fall det inte går att jämföra detta kanadensiska lag med det som spelade förra OS-turneringen finns det fortfarande en del intressant här. Offensivt finns en aggressivitet som inte sällan visat sig fruktsam och förhoppningen är att Kanada nu steppar upp en nivå när det är dags för den avgörande fasen i turneringen.

Den känsla som vilar över den här OS-kvartsfinalen är att det trots allt är Kanada som tar någon form av kommando och försöker göra det här till en mer fartfylld historia med flera mål, vilket skulle gynna dem.

Med tanke på att finnarnas försvar varit så risigt ligger målen nog nära till hands här.

Kanada över 2,5 mål (ordinarie tid) spelas till 2,10 gånger krämen hos William Hill.

  Rygga spelet hos William Hill – Få upp till 1 000 kr bonusspel!

Speltips:

Speltips:  Kanada över 2,5 mål (ordinarie tid)
Odds:  2,10 (Jämför alla odds)
Bolag:  William Hill (Upp till 1 000 kr bonusspel)
Spelstopp:  13:10, onsdag 21/2
TV:   eurosport logo
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: