Speltips inför Kanada – USA 22/2: Damernas final i OS

Simon Pålsson Publicerat: 21 February 2018

kDet väntar OS-final på damsidan i ishockey och självklart är det USA och Kanada som gör upp även den här gången. Det kan väl inte bli något annat än väldigt jämnt?

OS-final på damsidan står på schemat tidigt som attan på torsdagsmorgonen och föga förvånande blir det en repris på förra OS-finalen mellan Kanada och USA. Det är inget snack om att det här är damhockeyns två allra bästa nationer.

Båda har haft en behaglig resa fram till finalen och även fall de spelade mot varandra i gruppspelet, där USA vann en tät match med 2-1, har de främst spelat ganska ensidiga matcher där de varit klara favoriter. Därför är det väldigt intressant att nu få se finalen.

Här kan vi inte tänka oss någonting annat än att det blir väldigt tätt igen. Det finns en hel del som pekar på att lagen också kommer att spela en målsnål historia, men spelbolagen är helt med på noterna och dödar helt möjligheten att hitta något värde på underspelen inför matchen.

Spel på 1×2-marknaden

Kvar finns dock tanken på att vi står inför en jämn historia och någonting annat vore direkt förvånande. Kanada och USA må vara överlägsna andra lag runt om i världen, men på det hela taget är de väldigt jämna när de väl möts själva.

Matcherna mellan lagen har konsekvent en tendens att bli oerhört jämna och det skiljer sällan mer än uddamålet. Det tror vi inte att det kommer göra den här gången heller.

Därför kliver vi in på det raka spelet, X (oavgjort), till 4,15 gånger krämen hos Unibet.

En OS-final är det inget lag som vill förlora och därför tänker vi oss ett scenario där båda skruvar åt något bakåt i förhoppningen om att släppa in mål.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!
Regler & villkor gäller.

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  4,15 (Jämför alla odds)
Bolag:  Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  05:10, torsdag 22/2
TV:    eurosport logo
Stream:    eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: