5 mars 2019 malmö redhawks mora ik speltips shl

Speltips inför Malmö Redhawks – Frölunda 25/3: Allt står och väger

Allting står och väger i SM-kvartsfinalen mellan Malmö Redhawks och Frölunda, där hemmalaget förmodligen inte har råd med en förlust. Kanske är det äntligen dags för en match som går till förlängning?

Den här SM-kvartsfinalen mellan Malmö Redhawks och Frölunda har verkligen allting. Fantastisk underhållning, vackra mål, intensiv ishockey, mycket känslor, bra tryck på läktarna, välfyllda arenor, småfult spel och tunga skador. Det händer saker!

Det gör att våra förväntningarna är fortsatt uppskruvade inför matchseriens fjärde möte då pressen plötsligt är på Malmö Redhawks. Skåningarna inledde som bekant matchserien bäst genom att bortaslå Frölunda, men efter två raka uddamålsförluster är fördelen plötsligt utbytt mot ett mer pressat läge. Blir det förlust hemma i Malmö Redhawks på söndagen kan Frölunda avgöra i Scandinavium på tisdag.

Trenden med väldigt täta matcher fortsätter och i ärlighetens namn har egentligen samtliga matcher hittills kunnat gå precis hur som helst. Lagen är väldigt jämna, men möjligen finns det lite mer individuell spets i Frölunda. Oroväckande nog rapporteras Ryan Lasch vara skadad inför match fyra och i skrivande stund är det oklart om han kommer till spel.

Nu måste det sitta

Efter tre raka uddamålsmatcher är känslan att vi nu står inför ännu en väldigt jämn historia. Allting talar egentligen för det, inte minst då båda lagen saknar den där förmågan att verkligen köra över motståndet sett över 60 minuter. I matcherna hittills har lagen snarare haft väldigt dominanta perioder, men de har snarare sträckt sig över en period än hela matchen.

Nu ser vi framför oss hur Malmö Redhawks kommer att alstra all den energi som gjorde att laget fullkomligt körde över Frölunda i inledningen av match två. Hittar skåningarna tillbaka till den energin – och dessutom vässar något på effektiviteten – kan det mycket väl rassla till ordentligt redan i början.

Här tänker vi dock tänka ett steg längre och låter sannolikheten ta stor roll när vi väljer ut ett spel. Efter tre raka uddamålsmatcher tänker vi oss en match som blir betydligt längre än 60 minuter den här gången.

X (oavgjort) spelas till 4,30 gånger krämen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få 200% upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  X (oavgjort)
Odds:  4,30 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  14:00, söndag 25/3
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 41%
X: 24%
2: 38%
Över 4,5 mål: 57%
Under 4,5 mål: 48%