5 mars 2019 malmö redhawks mora ik speltips shl

Speltips inför Malmö Redhawks – Växjö Lakers 13/1: Dags att steppa upp

Efter en inte alldeles för imponerande period är det nu åter dags för Växjö Lakers att steppa upp. Det är känslan inför bortamötet mot Malmö Redhawks i SHL.

Efter en lite mer negativ period åker serieledarna nu till den skånska huvudstaden för ett tufft möte med Malmö Redhawks på bortaplan. Det här kan bli en riktig smällkaramell vid 15:15 på lördagseftermiddagen.

Växjö Lakers är som bekant suveräna serieledare i SHL och ser ut att vara den självklara guldkandidaten inför slutspelet. Just nu leder laget med över tio poäng och har det hela under kontroll, det är känslan som signaleras.

Ett sådant läge gör också att motivationen kanske inte är helt hundra och att laget stundtals inte känns helt påkopplat. Den oväntade 6-2-förlusten borta mot Rögle BK förra veckan var ett tydligt bevis på det. Nu väntar dessutom viktigt returmöte mot Liberec i Champions Hockey League nästa vecka, vilket är värt att ta in i beräkningen. I våra ögon är det här snarare en fördel nu, då gästerna väntas vilja vara i fullt slag inför den matchen. Det är helt enkelt läge att sätta en fin prestation här.

Gästerna bör vara starkast

Om vi ser till de senaste veckorna är känslan att Malmö Redhawks åter tagit några kliv framåt, vilket inte minst visar sig i poängskörden som plötsligt blivit mycket bättre igen. Å andra sidan förlorade laget med 1-2 hemma mot Luleå HF senast. Det saknas alltså fortfarande den där självklara förmågan att dominera matcherna.

Vår känsla inför just det här mötet är att ett Växjö Lakers som snubblat lite på sistone är fast beslutna om att studsa tillbaka in i vinnarspåret igen. Den inte särskilt långa resan till Malmö Arena är ett ypperligt tillfälle att göra en bra och vägvinnande prestation igen. Det går att ha med sig.

Växjö Lakers +0.0 (asian handicap) spelas till 1,97 gånger såsen hos Betser. Det är samma spel som draw no bet, varpå vi får pengarna tillbaka vid ett oavgjort resultat.

  Rygga spelet hos Betser – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Växjö Lakers +0.0 (asian handicap)
Odds:  1,97 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  15:15, lördag 13/1
TV:    
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 41%
X: 23%
2: 39%
Över 4,5 mål: 62%
Under 4,5 mål: 42%