Speltips inför Nashville Predators – Vegas Golden Knights 17/1: Överdrivet

Simon Pålsson Publicerat: 16 January 2018

Toppmöte i NHL väntar natten till onsdag svensk tid och för den neutrala åskådaren finns det ingen anledning att titta bort. Vegas Golden Knights bör ha goda möjligheter att störa Nashville Predators.

Intensivt toppmöte väntar i NHL och frågan är om inte spelbolagen varit lite väl kritiska mot gästande Vegas Golden Knights här? Nashville Predators välkomnar hur som helst laget för en trevlig tillställning i toppen av tabellen, där det nu skiljer fem poäng mellan lagen, men där båda rusar mot slutspel.

Nashville Predors har dock haft en lite sämre trend från decemebr och framåt, men har å andra sidan två raka segrar att luta sig mot nu. Nu väntar alltså möte med ett Vegas Golden Knights som verkligen imponerat under sin debutsäsong i ligan.

Den stora snackisen har varit den fantastiskt kreativa och effektiva offensiven, som visserligen tonat ner sig lite på slutet, men som ändå varit vägvinnande hela säsongen. Visserligen förlorade Vegas Golden Knights senast, men trenden generellt är väldigt stark. Laget är dessutom oerhört svårslagna och gnetar sig alltid till jämna matcher.

Spel på bortalaget

För svensk del finns det ett par tråkiga saker att notera vad gäller frånvarolistan för Nashville Predators. Filip Forsberg är skadad och kommer så vara ett par veckor till. Han har ådragit sig en överkroppsskada och missar därmed machen. Viktor Arvidsson är också högst osäker, men kommer att testas inpå matchstart för att se om han åter är fit.

Gästerna har ett par spelare borta, precis som vanligt. Den fina säsongen till trots har laget faktiskt konstant haft problem med skador och annan frånvaro. Nu handlar det om sex spelare som kan missa matchen, där hälften är osäkra. Cody Eakin, James Neal och Jon Merrill testas sent. I övrigt är Luca Sbisa, Clayton Stoner och målvakten Oscar Dansk indisponibla. Vår bedömning är att det här hur som helst är avbräck som går att hantera.

Vår känsla är att Nashville Predators – som förlorade borta mot Vegas Golden Knights med 3-0 häromveckan – inte riktigt trivs mot det här laget. Det tror vi kan straffa sig igen. Skadeläget komplicerar det en aning, men magkänslan är ändå tydlig.

Vegas Golden Knights +0.0 (asian handicap) spelas till 2,22 gånger såsen hos Unibet. Då får vi alltså pengarna tillbaka om matchen slutar oavgjort efter ordinarie tid.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Vegas Golden Knights +0.0 (asian handicap)
Odds:  2,22 (Jämför alla odds)
Bolag:   Unibet (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  02:00, onsdag 17/1
TV:   viasatxtra logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: