7 oktober 2018 carolina hurricanes ny rangers speltips nhl

Speltips inför New York Rangers – Buffalo Sabres 19/1: Viktig seger

New York Rangers tar sig an nästjumbon Buffalo Sabres i ytterligare en i raden av viktiga matcher för deras del. Segern kan vara det enda som räknas här.

Jakten på slutspelsplatserna i NHL intensifierats nu under de sista månaderna innan slutspelet. Som vanligt är New York Rangers med i diskussionerna, men om drömmen om den första Stanley Cup-titeln leva för Henrik Lundqvist och hans lagkamrater är det läge att vinna den här typen av matcher som kommer nu.

Buffalo Sabres gästar nämligen Madison Square Garden och för deras del har den här säsongen inte varit mycket att hurra för. Just nu ligger laget näst sist i hela tabellen, alltså den för samtliga 30 lag i NHL, varpå det också är svårt att hitta mycket positivt med deras säsong. 3-1-vinsten senast mot Columbus Blue Jackets sticker såklart ut, men dessförinnan hade laget sju förluster på sina åtta senaste matcher. Tungt värre.

Det gör den här matchen väldigt intressant hur som helst. Hemmalaget behöver definitivt gå för segern, även fall formen inte är den bästa. Fyra förluster på de sex senaste är en poängskörd som såklart inte räcker, men 5-1 hemma mot Philadelphia Flyers senast gör att vi får en känsla av att New York Rangers är på gång.

Rakt spel hämtas

Det finns ett par tunga skador hos gästerna, som försvagar laget ordentligt. Förutom Jacob Josefson och Victor Antipin, som varit borta ett tag, har också Nathan Beaulieu och Zach Bogosian lagts till i frånvarolistan inför den här matchen. Tungt för nästjumbon.

Då är förutsättningarna klart bättre för New York Rangers, som visserligen får klara sig utan Chris Kreider. Marc Staal och Kevin Hayes är också osäkra till spel, men väntas i skrivande stund spela.

Vår känsla är att New York Rangers rättmätigen är klara favoriter här. Det öppnar också för ett spel på hemmalaget. Det raka spelet på Rangers spelas till 1,92 gånger krämen hos Bethard.

  Rygga spelet hos Bethard – Få upp till 1 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  New York Rangers vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,92 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bethard (Upp till 1 250 kr bonus)
Spelstopp:  01:30, fredag 19/1
TV:   
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 52%
X: 25%
2: 26%
Över 5,5 mål: 50%
Under 5,5 mål: 53%