Speltips inför Pittsburgh Penguins – Detroit Red Wings 13/1: Tidigt nedsläpp

Simon Pålsson Publicerat: 13 January 2018

Det är matchstart redan 19:00 i lördagens NHL-möte mellan Pittsburgh Penguins och Detroit Red Wings, två lag som är i behov av poäng för att uppnå drömmen om slutspel.

Redan 19:00 är det nedsläpp i lördagskvällens NHL-match mellan Pittsburgh Penguins och Detroit Red Wings, en match som går att se på flera olika svenska tv-kanaler.

Pittsburgh Penguins har inte riktigt gått att känna igen under stora delar av säsongen, men senaste veckorna tycker vi oss ha sett tendenser i spelet som är väldigt lovande. Det sprakar lite mer i offensiven och det är först då som det här laget är bra på riktigt.

Ser vi till formen i faktiska tal, det vill säga resultat, har den blivit allt bättre med tre vinster på de fyra senaste nu. 4-0 borta mot New York Islanders och 5-1 borta mot Philadelphia Flyers var två fina prestationer och nu är känslan att detta lag äntligen fått upp ångan igen. Då är Pittsburgh Penguins farliga för alla lag.

Hemmalaget har fördel

För motståndet i lördagens tidiga match står alltså Detroit Red Wings, som efter en fem matcher lång period av hemmamatcher ska ut på resande fot igen. Ser vi till tabellen har laget harvat omkring strax utanför lagen som på allvar är inblandade i striden om slutspelsplatser, men än är inte drömmen på något sätt död. 5-2-förlusten hemma mot Tampa Bay Lightning senast var visserligen ett bevis på att laget fortfarande har en bit upp till de bästa, men samtidigt har Detroit Red Wings visat sig farliga i flera matcher hittills.

Hos hemmalaget saknas ett par pjäser i form av Carter Rowney, Chad Ruhwedel och Bryan Rust. Målvakten Matt Murray har fått ledigt på grund av personliga skäl och det är oklart huruvida han är tillbaka i spel redan här. För gästernas del är Luke Glendening inte med, medan målvakten Jimmy Howard kommer att testas på matchdagen.

Här tror vi hur som helst att Pittsburgh Penguins får ses som favoriter. Med lite skönt offensiv go i hela laget tror vi att hemmalaget tar kommandot här.

Pittsburgh Penguins vinner (ordinare tid) spelas till 1,95 gånger krämen hos Betser.

  Rygga spelet hos Betser – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Pittsburgh Penguins vinner (ordinarie tid)
Odds:  1,95 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, lördag 13/1
TV:   svttva logo viasatsport logo
Stream:   viaplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: