Speltips inför Ryssland (OAR) – Tyskland 25/2: OS-final

Simon Pålsson Publicerat: 24 February 2018

OS-finalen i ishockey spelas alltså så tidigt som 05:10 natten till söndag svensk tid. Eller är det kanske morgon redan? Hur som helst ger vårt speltips inför Ryssland (OAR) mot Tyskland hela 1,70 gånger krämen.

Tidigt som attan är det dags för final i herrarnas hockeyturnering borta i Sydkorea och det är minsann inte den vi hade förväntat oss på förhand. Hur många var ni – handen på hjärtat – som hade tyskarna som finallag i den här OS-turneringen?

Visst, att NHL-spelarna inte fanns att tillgå gjorde såklart att konkurrenterna blev väldigt mycket svagare, men det faktum att Tyskland tagit sig till en final i ett stort mästerskap är fascinerande på så många plan. För några år sedan var vi nog inte många som gick runt och påstod att Tyskland snart skulle bärga minst ett OS-silver i hockey, inte sant?

Hur som helst ska matchen spelas och här går det inte att påstå någonting annat än att Ryssland – eller olympiska atleter från Ryssland rättare sagt – är enorma favoriter. Nu har ryssarna, som har ett starkt lag med KHL-spelare, har imponerat särskilt mycket i turneringen, men samtidigt är det tydligt att de håller en högre klass än samtliga andra lag.

Tyskland kan streta emot hyfsat

Det som har kännetecknat tyskarna på deras väga fram till finalen är inledningen på matcherna, som många gånger har varit direkt imponerande. Speciellt i slutspelet har Tyskland steppat upp ordentligt i början av sina matcher, med starka förstaperioder mot både Sverige i kvartsfinalen och mot Kanada i semifinalen.

Därför har vi en liten känsla av att Tyskland kan komma ut starkt här och med tanke på att försvaret ofta varit starkt kanske det tar en stund för Ryssland att ta ledningen.

Men ledningen, ja, den kommer ryssarna att ta till slut. Det ska mycket till om det inte blir ett ryskt OS-guld här, men det kanske lossnar först i slutet? Någonstans där tar vår tanke vid för det speltips vi presenterar inför matchen.

Ryssland (OAR) att vinna tredje perioden spelas till 1,70 gånger pengarna hos Bwin. Oavsett scenario lär det vara ett bra spel. Om ryssarna redan säkrat segern lär de kunna kontra och få in ytterligare en puck då. Om det är jämnt bör Ryssland (OAR) vara starkast när allt ska avgöras.

  Rygga spelet hos Bwin – Få upp till 250 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Ryssland (OAR) vinner (tredje perioden)
Odds:  1,70 (Jämför alla odds)
Bolag:  Bwin (Upp till 250 kr bonus)
Spelstopp:  05:10, söndag 25/2
TV:   kanalnio logo eurosport logo
Stream:   eurosportplayer logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: