9 april 2018 Skellefteå Djurgården speltips semifinal SHL

Speltips inför Skellefteå – Djurgården 9/4: Målspel hämtas

Skellefteå AIK jagar ännu en seger i SM-semifinalen mot Djurgårdens IF på måndagskvällen. Vårt speltips betalar över dubbla degen när lagen nu gör upp för fjärde gången.

Djurgården lyckades rädda spänningen i SM-semifinalen mot Skellefteå efter en tung vinst på lördagseftermiddagen. 3-1 hemma på Hovet gör att stockholmarna nu ligger under med 2-1 i matcher inför bortamötet uppe i Skellefteå.

Frågan är dock om Djurgården kan bygga vidare på vinsten senast?

Här ser vi framför oss ett Skellefteå som studsar tillbaka ordentligt efter den något tafatta insatsen senast. Senast det var match i Skellefteå vann hemmalaget med klara 6-1 och med tanke på att laget redan har en bortaseger i den här matchserien räcker det att vinna resten av hemmamatcherna för att nå final.

Skellefteå steppar upp här

Efter den mer målsnåla och betydligt långsammare matchen på Hovet känns det som att det nu står en mer fartfylld historia och väntar här. Skellefteå är ett riktigt slutspelslag i bemärkelsen att de passar betydligt bättre i matcher som har en mer fartfylld karaktär, varpå vi räknar med att de sätter högsta fart från första stund.

Skellefteå kan mycket väl kliva ut hårt redan i den första perioden, men vad gäller vårt speltips inför matchen blickar vi över hela ordinarie 60 minuter. Djurgården kan mycket väl störa Skellefteå här, men i så fall krävs förmodligen ett par mål då vi tror att hemmalaget kommer att göra ett ordentligt målmässigt avtryck i den här matchen.

Skellefteå över 2,5 mål spelas därför till hela 2,05 gånger krämen hos Betway. Här ligger Betway klart över flera av konkurrenterna, något som indikerar ett bra värde i spelet.

  Rygga spelet hos Betway – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  Skellefteå AIK över 2,5 mål
Odds:  2,05 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betway (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:30, måndag 9/4
TV:    
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 47%
X: 23%
2: 32%
Över 4,5 mål: 57%
Under 4,5 mål: 48%