Speltips inför Södertälje – Björklöven 7/2: Spel på gästerna

Simon Pålsson Publicerat: 7 February 2018

Södertälje SK kliver in till mötet med IF Björklöven som favoriter enligt spelbolagen och det går det att ställa sig direkt frågande till. Hockeyallsvenskan fortsätter hur som helst att bjuda på bra speltips.

Björklöven har verkligen fått upp ångan i Hockeyallsvenskan och jagar nu sin fjärde raka seger i bortamötet med Södertälje på onsdagskvällen. Här går det minsann att hitta ordentligt med spelvärde för den som är ute efter ett bra speltips.

Som sagt tar sig Björklöven till detta möte med gott självförtroende efte ren fin period med tre raka segrar. Det här är ett lag som har en tendens att hamna i den här typen av trender när segrarna radas upp i medvinden, för att när vinden sedan vänder förlora ett par matcher i rad.

Det vi behöver fundera över här är huruvida vinden redan har vänt eller om Björklöven kan kräma ut lite mer av den fina fart som laget alltså fått upp. Märk väl att Björklöven bortaslog topplaget Leksand med 4-2 senast, vilket i våra ögon är ett kvitto på att det fortsatt ser väldigt bra ut. Egentligen finns det inga större tecken på att den fina formen inte skulle sitta i fortsättningsvis.

Södertälje är inte att lita på

För hemmalagets del handlar slutfasen av den här grundserien om att försöka knipa den där platsen till kvalserien som är så åtråvärd. Å andra sidan är det inte här och nu som Södertälje ska vara aktuella för SHL på allvar. Den drömmen känns åtminstone enligt oss ganska avlägsen för deras del.

Dessvärre tänker vi oss Södertälje som ett opålitlig lag som blandar väldigt starka insatser med riktigt svaga sådana, något som inte minst resultatraden vittnar om. Tre förluster på de fyra senaste är också ett bevis på att formen inte är den bästa och ska vi se riktigt krasst på det just nu är det egentligen bara 2-1-segern i senaste mötet mellan lagen som talar för Södertälje inför just den här matchen.

Björklöven draw no bet ger fina 2,05 gånger insatsen hos Betser och det känns som ett väldigt tilltalande odds så här på förhand.

  Rygga spelet hos Betser – Få upp till 1 000 kr bonus!

Speltips:

Speltips:  IF Björklöven draw no bet
Odds:  2,05 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  19:00, onsdag 7/2
TV:   cmoresport logo spoartkanalen logo
Stream:   cmoreplay logo

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades: