2019 speltips odds betting sverige tre kronor ishockey vm

Speltips inför Sverige – Finland 18/2: Tätt och jämnt

Det väntar ett intensivt och tätt nordiskt derby i OS-hockeyn. Finland och Sverige står på två segrar och går båda för att vinna gruppen när lagen nu gör upp.

Det går att säga en hel del om de svenska hockeyherrarnas inledning på den här OS-turneringen, men två matcher in i tävlingen går det inte att påstå att det sprudlar om Tre Kronor direkt. Det känns aningen krampaktigt, slött och stundtals oinspirerat.

Trots att Sverige inlett turneringen med enkla matcher mot Tyskland och Norge har det inte brakat loss än, även fall Sverige nu står på två segrar efter lika många matcher. Det som imponerar och går att ha med sig inför fortsättningen är dock den fina defensiv som Tre Kronor tydligt visat upp. Noll insläppta på 120 minuter ishockey är alltid ett bra facit, alldeles oavsett om motståndet nu är av svagare sort.

Däremot är det hög tid att steppa upp inför den tredje matchen i turneringen då det plötsligt väntar ett motstånd av en helt annan kaliber. Det finska motståndet är nämligen väsentligt mycket bättre än vad tyskarna och norrmännen kunnat duka upp tidigare i gruppspelet. Om man har svårt att såra Tyskland, hur ska det då gå mot Finland?

Jämnt och tätt igen

Ofta när Sverige och Finland spelar mot varandra får vi se väldigt intensiva matcher. Sällan blir det tal om några stora målfester eller utklassningssegrar, utan det brukar snarare vara väldigt jämnt och tätt mellan två defensivt starka, välorganiserade och rivaliserande lag. Något liknande kan säkert vänta igen.

Finland har visserligen gjort 10 mål hittills, men det är snarare normal utdelning mot ett motstånd av den kaliber som Norge och Tyskland håller. Därmed är det inte någonting att dra stora växlar av. Däremot känns Sverige defensivt tunga och just den delen av spelet förväntar vi oss att finnarna steppar upp i det här mötet.

Det är en gruppseger som ligger i potten och den vill säkert båda knipa. Däremot väntar vi oss ingen desperat måljakt.

Under 5 mål, ordinarie tid (asian handicap) spelas till 1,71 gånger insatsen hos Unibet.

  Rygga spelet hos Unibet – Få upp till 1 000 kr bonus!

BOOSTAT ODDS! Betfair bjuder på 10,00 gånger såsen om Sverige vinner. Klicka här för att läsa mer!

Speltips:

Speltips:  Under 5 mål, ordinarie tid (asian handicap)
Odds:  1,71 (Jämför alla odds)
Bolag:  Betser (Upp till 1 000 kr bonus)
Spelstopp:  13:10, söndag 18/2
TV:    
Stream:   

 

 

Oddsen uppdateras automatiskt. Tänk på att oddsen kan förändras, vänligen dubbelkolla alltid oddsen hos respektive spelbolag.

Statistik, jämför lagen:

 

 

 

 

Oddsens motsvarighet i procent när spelet publicerades:

1: 40%
X: 25%
2: 38%
Över 4,5 mål: 55%
Under 4,5 mål: 50%